Champions League: Συνεχίζουμε...

kafeneio sp
Ωραία παιχνίδια και όμορφα γκολ είδαμε και σήμερα στο Champions League με άλλους 8 αγώνες να ολοκληρώνουν τη πρώτη φάση των ομίλων. Διαβάστε αποτελέσματα και δείτε highlights...

Νάπολι 2-1 Ντόρτμουντ

Το "Σαν Πάολο"... λύγισε την φιναλίστ του Champions League, Ντόρτμουντ, με τη Νάπολι να επικρατεί με 2-1 των Γερμανών.

 Ιγκουαΐν και Ινσίνιε πέτυχαν τα τέρματα των Ιταλών, ενώ η ομάδα της Βεστφαλίας, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 45'+1, λόγω της αποβολής του Βάιντενφελερ, μπήκε ξανά στο ματς στο 87' με το αυτογκόλ του Σούνιγκα, χωρίς να πετύχει κάτι περισσότερο.


Μαρσέιγ 1-2 Άρσεναλ

Στο άλλο ματς του ομίλου F' η Άρσεναλ νίκησε με το ίδιο σκορ την Μαρσέιγ μέσα στην Γαλλία, με τους Γουόλκοτ και Ράμσεϊ να πετυχαίνουν τα τέρματα.


Μπαρτσελόνα 4-0 Άγιαξ

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει 4η φορά χατ-τρικ (27ο στην καριέρα του), με το οποίο οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην άνετη επικράτηση με 4-0 επί του Άγιαξ στο "Καμπ Νόου".

Το άλλο τέρμα των "μπλαουγκράνα" το πέτυχε ο Ζεράρ Πικέ, ενώ αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!


Μίλαν 2-0 Σέλτικ

Με νίκη ξεκίνησε και η Μίλαν, επικρατώντας με 2-0 της Σέλτικ στο Μιλάνο, αλλά με μεγάλη δόση τύχης, καθώς οι Σκωτσέζοι ήταν καλύτεροι.


Τσέλσι 1-2 Βασιλεία

Η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής του Champions League έγινε στο Λονδίνο, όπου η Βασιλεία με ανατροπή νίκησε 2-1 την Τσέλσι.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους "μπλε" στην διοργάνωση στους ομίλους μετά από 29 ματς, ενώ δεν ξεκίνησε καλά ο Ζοζέ Μοουρίνιο στο CL στην επιστροφή του στον αγγλικό σύλλογο.


Σάλκε 3-0 Στεάουα Βουκουρεστίου

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου το αποτέλεσμα ήταν... φυσιολογικό, με την Σάλκε να επικρατεί με 3-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου στην Γερμανία.


Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 Ζενίτ

Η Ατλέτικο νίκησε με 3-1 την Ζενίτ στην Μαδρίτη. Οι "Ροχιμπλάνκος" πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Μιράντα, Αρντά Τουράν και Λέο Μπαπτιστάο.

O Χουλκ έβαλε το ομορφότερο στην Ισπανία.


Αούστρια Βιέννης 0-1 Πόρτο

Η Πόρτο ξεκίνησε και αυτή με νίκη τον όμιλο, επικρατώντας με 1-0 της Αούστρια στην Βιέννη.

Ο Λούτσο Γκονσάλες πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην Αυστρία.