Προχώρησε σε μήνυση ο Αλαφούζος

kafeneio sp
Μετά τα όσα ισχυρίστηκε η Nova και τις κατηγορίες του Γιάννη Φούρναρου περί ηθικής αυτουργίας του Αλαφούζου στα επεισόδια του Σαββάτου με την επίθεση στους εργαζομένους του καναλιού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μήνυση...

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φουρνάρου, για την δολοφονική επίθεση στο van της NOVA το Σάββατο το βράδυ έξω από το γήπεδο της Λεοφώρου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, έφεραν την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης, προχώρησε σε μήνυση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο πρόεδρός της, κ. Ι. Αλαφούζος κατέθεσε προ ολίγου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Διευθυντή των αθλητικών καναλιών της NOVA, κ. Γ. Φουρνάρου. 

Ο Παναθηναϊκός επισήμανε από χθες και επαναλαμβάνει ότι τα όσα συνέβησαν ουδεμία σχέση έχουν είτε με την ομάδα μας είτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά."