Τα κόλπα των επικοινωνιολόγων του Μαξίμου για να αναδειχτεί… «σωτήρας» ο Σαμαράς!

Πολλοί φίλοι μάς στέλνουν ένα κείμενο συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών κατά της Χρυσής Αυγής, είτε για το υπογράψουμε, είτε για να το προωθήσουμε για δημοσίευση. Θεωρώ το κείμενο πολιτικά λάθος αλλά και ύποπτου στόχου. Στην ουσία επιχειρεί να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία την αντίληψη ότι εκείνος που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα είναι ο πρωθυπουργός, Α.Σαμαράς,ενώ στην πραγματικότητα είναι από εκείνους που το προκάλεσαν! ...
Η νεοναζιστική συμμορία δεν είναι εχθρός αυτού του συστήματος που εκπροσωπεί ο κ. Σαμαράς. Το αντίθετο, είναι ο μαχαιροβγάλτης του. Μην πέφτουμε σε παγίδα. Απ” αυτό το κείμενο, που δεν αποκλείεται να έγραψε κάποιος επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού, επιχειρείται να εμφανιστεί ο Σαμαράς ως… «λυτρωτής» μας απ” τη φασιστική απειλή! Μα αυτός την συν-προκάλεσε, για να εξυπηρετήσει τους στόχους του σάπιου κινήματος που εκπροσωπεί. Προσοχή στην παγίδα. Μπορεί να εμφανιστούν εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές που να θεωρούν «σωτήρα» απ” τη φασιστική απειλή τον… Σαμαρά!

Η ιστορία μοιάζει με το γενικότερο πρόβλημα της χώρας. Ξέρουμε ποιοί διέλυσαν την Ελλάδα, αλλά οι ίδιοι είναι και οι «σωτήρες» απ” το γκρεμό, με την εφαρμογή των μνημονίων.
Μπορεί ο λύκος να είναι ο φύλακας των προβάτων;

Για να έχετε ιδία αντίληψη, ιδού και το κείμενο:

«Ως πολίτες σοκαρισμένοι με τη δολοφονία του Π. Φύσσα σας καλούμε να ξεκινήσετε μια εξονυχιστική έρευνα σε όλα τα εγκλήματα που φέρονται να έχουν διαπράξει μέλη της Χρυσής Αυγής και να λάβετε ισχυρά πολιτικά και νομοθετικά μέτρα για να καταστήσετε αυτή τη φασιστική οργάνωση υπόλογη για τις βίαιες ενέργειες τους. Σας ζητάμε να κρατήσετε την υπόσχεσή σας, ότι δεν θα επιτρέψετε «στους επιγόνους των Ναζί να τρομοκρατούν», και να δείξετε ηγεσία μέσα απ’τη συνεργασία σας με τους άλλους αρχηγούς κομμάτων για την υπεράσπιση της δημοκρατίας μας».

candianews.gr