Τζαβέλλας στον ΠΑΟΚ , Κλωναρίδης και μάλλον Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό

kafeneio sp
Στον ΠΑΟΚ θα ανήκει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το σίριαλ της μεταγραφής του.
Στην Αθήνα ωστόσο απομένουν μόνο οι υπογραφές για τον Βίκτωρα Κλωναρίδης και κάποιες αλλαγές στο συμβόλαιο του Λουτσιάνο Φιγκερόα...


Ο 25χρονος άσος μετά το αίσιο τέλος στις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για τον πρώην άσο της ΑΕΚ που αγωνίστηκε τόσο σε Βέλγιο όσο και σε Γαλλία για χάρη της Λιλ έχει έρθει στην Αθήνα για να διευθετηθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις.

Όλα φαίνονται να είναι έτοιμα για τη συμφωνία και τις υπογραφές με τον Έλληνα παίκτη να είναι όπως φαίνεται μια ακόμη ενίσχυση στο πράσινο ρόστερ.



Άλλη μια μεταγραφή σαν ελεύθερος παίκτης θα έρθει για τους πράσινους που δείχνουν να θέλουν να ξαναντύσουν το Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο παίκτης όπως έχει δείξει θέλει να παίξει πάλι στο τριφύλλι γιατί θα παίρνει συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό άλλα όπως φαίνεται όλα θα καταλήξουν σε συμφωνία ανάμεσα στις πλευρές. Οι πράσινοι θέλουν τον φορ από την Αργεντινή για να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση.