Σούπερ Λιγκ: 5η αγωνιστική

kafeneio sp
Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να στραβοπατάει, τον Παναθηναϊκό να ξαναμπαίνει στις νίκες και τον ΠΑΟΚ να βρίσκει πάλι λύσεις στο πρόσωπο του Βούκιτς. Λίγα γκολ και φτωχά ματς είδαμε Σάββατο και Κυριακή με κανέναν αγώνα να ξεπερνά τα 3 γκολ (under για τους φίλους του στοιχήματος)...

Ξεκινώντας από τους αγώνες του Σαββάτου, στην Τρίπολη η τοπική ομάδα του Αστέρα σταμάτησε τη φόρα της Καλλονής και διατήρησε το αήττητό της επικρατώντας με 2-0 της ομάδας της Λέσβου.

Στον επόμενο αγώνα της αγωνιστικής, ο Απόλλων Σμύρνης τα βρήκε σκούρα στα Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου είδαμε στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, τη "Λεωφόρο", τον Παναθηναϊκό να επικρατεί απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0 παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Αξίζει να πούμε πως η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε με 10 παίκτες από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με δεύτερη κίτρινη του κεντρικού αμυντικού της (Ζβασίγια) και κλείστηκε στην άμυνα με τον γόρδιο δεσμό να λύνει ο Μπεργκ για τους πράσινους.

Η αγωνιστική συνεχίστηκε με τα παιχνίδια της Κυριακής και το θέαμα να είναι κάθε άλλο παρά πλούσιο.

Στον πρώτο αγώνα της Κυριακής είδαμε στην Τούμπα, τον ΠΑΟΚ να παίρνει το τρίποντο απέναντι στο Πλατανιά με εξαιρετικό γκολ του Βούκιτς που σκόραρε για δεύτερη φορά για τους δικέφαλους. Άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο σουτ έβαλε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο δεν είχαμε νικητή με το σκορ να παραμένει στο 1-1, με την ομάδα της Κρήτης ναι μεν να προηγείται άλλα ισοφαρίστηκε μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Λεβαδειακός και Πανθρακικός νίκησαν στις έδρες τους ΠΑΣ Γιάννενα και Βέροια με το σκορ 1-0 να έχει την τιμητική του.

Φρένο στη φόρα του Ολυμπιακού έβαλε στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός που σταμάτησε τους Πειραιώτες στο 0-0 με καμία ομάδα να μην ανοίγει το σκορ και τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Παναιτωλικού. Βραχυκύκλωμα υπέστησαν οι ερυθρόλευκοι μετά το 1-4 της Παρί και πλέον βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Στον τελευταίο αγώνα της Δευτέρας, ο Skoda Ξάνθης επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Άρη και άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό.

5η αγωνιστική - Σούπερ Λιγκ

Αστέρας Τρίπολης 2-0 Καλλονή

Ατρόμητος 2-0 Απόλλων Σμύρνης

Παναθηναϊκός 1-0 ΟΦΗ

ΠΑΟΚ 1-0 Πλατανιάς

Εργοτέλης 1-1 Πανιώνιος

Λεβαδειακός 1-0 ΠΑΣ Γιάννενα

Πανθρακικός 1-0 Βέροια

Παναιτωλικός 0-0 Ολυμπιακός

Skoda Ξάνθης 2-0 Άρης