Κριστιάν Ρονάλντο μέχρι 2018 στη Ρεάλ

kafeneio sp
Ανακοινώθηκε από τους "μερένχες" το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου που θα κρατήσει το Ρονάλντο μέχρι το 2018 στη Μαδρίτη! Όποιες φημολογίες υπήρχαν για την έξοδο του σούπερ σταρ το καλοκαίρι από τη βασίλισσα διαλύθηκαν μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα 5 χρόνια. Διαβάστε πόσα λεφτά του δίνει ο Πέρεθ το χρόνο...

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει "δώσει τα χέρια" με τη διοίκηση για το νέο του συμβόλαιο και η επισημοποίηση της συμφωνίας θα λάβει χώρα στις 13:45 το μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα).

Τότε, ο CR7 θα βάλει την υπογραφή του στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα λάβει χώρα σε αίθουσα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", παρουσία του ισχυρού άνδρα των "μερένγκες" Φλορεντίνο Πέρεθ.


Όπως επισημαίνει η ισπανική εφημερίδα "Marηa", ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει ετήσιες αποδοχές 17.000.000 ευρώ ξεπερνώντας τα 16.000.000 που εισπράττει το χρόνο ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα (13+3 μπόνους) και θα γίνει έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.


Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Ρονάλντο με τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης από την ιστοσελίδα της ομάδας.