Κάσσής: Κάνει από τώρα κωλοτούμπα, και λέει ναι στους πλειστηριασμούς

Ικανοποίηση για τις εξελίξεις στο θέμα των πλειστηριασμών, μετά την χθεσινή συνάντηση των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, ο οποίος είχε προειδοποιήσει με καταψήφιση της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών.

«Εκτιμώ ότι τα πράγματα είναι στη σωστή κατεύθυνση...
μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού αλλά και τη συνάντηση που είχε χθες με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον κ. Βενιζέλο, νομίζω ότι τα πράγματα μπήκαν στο σωστό δρόμο. Από εκεί και πέρα τώρα σε αναμονή να γίνουν οι συζητήσεις όσον αφορά για την συγκεκριμένη πρόταση, πως θα κατατεθεί, ούτως ώστε να κρατήσουμε αυτό που λέμε την προστασία της πρώτης κατοικίας», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ερωτηθείς σχετικά με αναφορά του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι «ορισμένοι παριστάνουν τα κοκόρια αλλά την κρίσιμη στιγμή είναι όρνιθες», απάντησε ότι ο ίδιος στάθηκε στους λόγους της αρχικής του διαφωνίας με το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι πλειστηριασμοί.


Και βεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας είχε δίκιο, και όσοι το λένε καιρό τώρα, να μην περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά από "αντάρτες" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Όλοι το λέμε, η κυβέρνηση θα πέσει στους δρόμους μόνο, αν είμαστε αποφασισμένοι για αγώνα διαρκείας, μέχρι να φύγουν!