Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά οι Παίδες!

kafeneio sp
Μετά από ένα δραματικό αγώνα, η Εθνική Παίδων (U16) πήρε την πρόκριση στους  «4» της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Κιέβου.Στο ματς ενάντιας της Γαλλίας,η Εθνική πήρε τη νίκη με 42-38  με κορυφαίο το Χαραλαμπόπουλο που σκόραρε 14 πόντους...
Από την αρχή της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πολύ ικανοποιητικά στοιχεία. Η αήττητη ως τώρα ομάδα του Γιώργου Παπαγιάννη θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, και γιατί όχι τη μεσαία θέση.

Το παιχνίδι αν και άρχισε στραβά για τους Παίδες και βρεθήκανε μέχρι και το -10 και είχαν τρομερή αστοχία από τη γραμμή των τριπόντων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (0/17 τρίποντα), κατάφεραν να προηγηθούν στην τέταρτη περίοδο με 31-30. Το ματς φαινόταν να γινόταν θρίλερ με τις δυο ομάδες να παραμένουν σε κοντινό σκορ.Όμως μετά την άστοχη προσπάθεια ισοφάρισης του Λεμπέφ 4" πριν τη λήξη και τις 2 εύστοχες βολές του πρώτου σκόρερ της Ελλάδας, διαμορφώθηκε το τελικό 42-38.

Η Εθνική περιμένει πλέον το νικητή του δεύτερου προημιτελικού ανάμεσα σε Σερβία και Γερμανία για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της στον ημιτελικό (17/8 στις 18:45).Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η νίκη έδωσε την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο του 2014!

Οι πόντοι της Εθνικής: 
Χαραλαμπόπουλος 14 (6 ριμπ.), Παπαγιάννης 8 (13 ριμπ.), Κόνιαρης 8, Σκουλίδας 4 (8 ριμπ.), Μιχαλούτσος 4, Φλιώνης 2, Μουράτος 2, Φραγκιαδάκης, Καμαρας, Ντουζίδης.