Δείτε το βίντεο με αντάρτες καίνε ζωντανούς στρατιώτες στη Συρία

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στη Συρία με τη σύγκρουση μεταξύ ανταρτών και δυνάμεων του Άσαντ να βαίνουν κλιμακούμενες. Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο, στο οποίο αντάρτες καίνε ζωντανούς τρεις Σύριους στρατιώτες κουρδικής καταγωγής. -
Οι βίαιες συγκρούσεις και η αιματοχυσία συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στη Συρία.

Το γύρω του κόσμου κάνει βίντεο, που δείχνει αντάρτες να......
περιλούζουν με εύφλεκτο υλικό και να καίνε ζωντανούς τρεις Σύριους στρατιώτες κουρδικής καταγωγής και πρωτομεταδόθηκε από το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al Alam.

«Τουλάχιστον 62 αντάρτες έγιναν μάρτυρες, στην πλειονότητά τους νέοι, κι άλλοι οκτώ αγνοούνται μετά την ενέδρα την οποία είχαν στήσει οι δυνάμεις του καθεστώτος τα ξημερώματα στα δυτικά της βιομηχανικής πόλης Άντρα» ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA οι αντάρτες είχαν σκοπό να επιτεθούν σε μια θέση των ένοπλων δυνάμεων ανατολικά της Γιούτα. Στην ίδια περιοχή είχαν σκοτωθεί την 21η Ιουλίου τουλάχιστον 49 αντάρτες σε μάχες με το στρατό.

Ταυτόχρονα μάχες λαμβάνουν  χώρα στο Χαλέπι, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι αντάρτες, στοχεύοντας στην κατάληψη του κτιρίου της υπηρεσίας πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας. Στην ίδια επαρχία αντάρτες προσπαθούν να καταλάβουν τα σιιτικά χωρά Νάμπουλ και Ζαχρά, που πρόσκεινται στο καθεστώς του Άσαντ.

Την ίδια στιγμή οι κυβερνητικές δυνάμεις εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές στην Ντούμα, που ελέγχουν οι αντάρτες.

Μια έκρηξη από άγνωστη ακόμη αιτία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.