Απίστευτο..Τρομοκράτες ετοιμάζονται να χτυπήσουν άλλους τρομοκράτες!

Σε κόκκινο συναγερμό είναι η Ελληνική Αστυνομία, αφού έχει πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα τον Σεπτέμβριο, με στόχο άνθρωπο του Υπουργείου Οικονομικών. Η Αντιτρομοκρατική, έπιασε "περίεργα" μηνύματα, και είναι σε επιφυλακή.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία...
, όπου μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, ετοιμάζονται να χτυπήσουν, μέλη άλλης αντίπαλης τρομοκρατικής οργάνωσης. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών λέγεται αυτό, και αποτελεί πρακτική της μαφίας.

Οι κακοί τρομοκράτες, "Πυρήνες του Ήλιου",,"Ζορό ο Αθηναίος", κτλ, ετοιμάζονται να καταφέρουν μεγάλο χτύπημα, στην πιο μεγάλη, στην πιο οργανωμένη τρομοκρατική οργάνωση της χώρας, που είναι βέβαια το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Η τρομοκρατική οργάνωση, "Υπουργείο Οικονομικών" τα τελευταία τρία χρόνια, έχει δολοφονήσει 4.000 ανθρώπους, τις οποίες δολοφονίες προσπάθησε να τις κάνουν να φανούν ως αυτοκτονίες. Επίσης έχει κλείσει δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με Φορο-Ρουκέτες! Τέλος, έχει αναγκάσει τον μισό πληθυσμό, να κρύβεται, μπας και τον βρει ξόφαλτσα κάποιο ειδοποιητήριο από την Εφορία.

Προφανώς δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα είδηση για τον λαό, οι αποκαλύψεις πeρι τρομοκρατίας  που δρουν αποπροσανατολιστικά, σε περίοδο που το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να ασελγήσει στον Ελληνικό λαό, και ο δεύτερος οφείλει μαζικά να κατέβει στους δρόμους για να αντισταθεί και να ακυρώσει τα σχέδια περαιτέρω εξαθλίωσης του.

Άνεμος Αντίστασης