Πλημμύρισε από φωνές αντίστασης το Σύνταγμα

Με το σύνθημα "Να τους απολύσουμε πριν μας απολύσουν" εκατοντάδες εργαζόμενοι από την αμυντική βιομηχανία, στην οποία η κυβέρνηση θέλει να βάλει λουκέτο, ένωσαν την φωνή τους σήμερα με τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευση για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην επερχόμενη λαίλαπα, που φέρνουν τα νέα μνημονιακά μέτρα.

Στο κάλεσμα των 12 μμ στην Κλαυθμώνος, ανταποκρίθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι από ΕΑΣ, ΕΑΒ και ΕΛΒΟ της Θεσσαλονίκης, που ήρθαν με λεωφορείο από την συμπρωτεύουσα...
, για να διαμηνύσουν στον υπουργό Οικονομικών και στην κυβέρνηση ότι "η ΕΛΒΟ ανήκει στους εργαζόμενους της και την Θεσσαλονίκη". Το παρόν έδωσαν αντιπροσωπεία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Στο ειρηνικό αυτό συλλαλητήριο το παρόν έδωσαν και οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους σχολικούς φύλακες όπως επίσης και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιπροσωπεία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Το σύνθημα "Η ανάπτυξη τους είναι μια απάτη – Σπέρνει απολύσεις και φτώχεια στον εργάτη" πλημμύρισε τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, ενώ κάνοντας στάση έξω από το υπουργείο Οικονομικών όλα τα μπλοκ συμφώνησαν να οριστεί μια οκταμελής επιτροπή, που θα διεκδικήσει συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα.