Γιαλαντζί κατ’ ευφημισμόν «ανάρχες» σε ξιπασμένες κατ’ ευφημισμόν «ευνομούμενες» πολιτείες «ισονομίας» της πλάκας…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
 
«Φυσικά και είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο. Απαγορεύεται εξίσου σε πλούσιους και φτωχούς, να κοιμούνται κάτω από γέφυρες, να ζητιανεύουν και να κλέβουν ψωμί!
Anatole France - Γάλλος νομπελίστας (1921)  συγγραφέας
 
Όταν εδώ και εκατοντάδες αιώνες, οι άνθρωποι αποφάσισαν να περάσουν από την ασυδοσία της ζούγκλας στην πολιτισμένη ειρηνική κοινωνική συμβίωση είχαν να ξεπεράσουν ένα βασικό εμπόδιο. Την οικιοθελή οριοθέτηση των ατομικών ελευθεριών με τη σύσταση νόμων και θεσμών που περιόριζαν την....... ελευθερία της κάθε έμψυχης μονάδας, στο όνομα του πολλαπλάσιου οφέλους που θα αποκόμιζαν σε επίπεδο   ποιοτικότερης διαβίωσης ως μέλη του κοινωνικού συνόλου που αποφάσισαν να συστήσουν
Οριοθετήσεις ατομικών ελευθεριών στο όνομα του πολλαπλασίου οφέλους του συνόλου υπήρξαν αμέτρητες.  Απαραίτητη ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ   όμως εθελουσίας αποδοχής των ορίων αυτών, και  εκούσιας εκχώρησης ατομικών ελευθεριών προς θεσμοθέτηση νόμων υπήρξε αυστηρά μία και μοναδική: Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ δηλαδή η  ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, όσο καλός ή κακός κι αν είναι αυτός.
Κακούργα κενωνία εκχωρώ οικιοθελώς για την πάρτη σου μέρος των ατομικών ελευθεριών μου αρκεί απέναντι στο εκάστοτε συνταγματικό νομοθετικό αριστούργημα ή τερατούργημα που φτιάχνεις να είμαστε όλοι ίσοι.
 Ένα τέτοιο «συμβόλαιο» έχει υπογράψει και η «πολιτισμένη» Ρουσφετόβια με τον περιούσιο λαό της , τον «εξυπνότερο» του κόσμου που «δεν χρωστάει τίποτα» και όταν ενίοτε αγανακτεί επειδή τέλειωσαν τα δανεικά και αγύριστα, τραγουδά εν χορώ μπροστά στο κΥνοβούλιό της  «δεν θα πληρώσουμε ποτέ».
Στα πλαίσια του εν λόγω συμβολαίου, και παρά την παράλληλη αναγωγή της ρουσφετολαγνείας  από τους «εξυπνότερους» των «εξυπνότερων»  σε εθιμικό δίκαιο και  , άτυπο ρυθμιστή άνευ όρων της ζωής και της κατάντιας τους  , μεταξύ άλλων Ρουσφετόβιοι και Ρουσφετόβια συμφώνησαν και το κατοχύρωσαν συνταγματικά και γραπτώς πως η μέγιστη περίοδος προφυλάκισης για όποιον χαλάει την έννομη πιάτσα είναι οι 18 μήνες.
Μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα η πολιτεία οφείλει να τεκμηριώσει την ενοχή του κατηγορούμενου φέροντάς τον σε δίκη όπου αν είναι πραγματικά ένοχος θα καταδικαστεί, διαφορετικά αν παρέλθει το μέγιστο χρονικό διάστημα προφυλάκισης  πρέπει να τον αφήσει ελεύθερο!
Μα είχε στην κατοχή του κουμπούρια! Μα ήταν βομβιστής!
Αδιάφορο μάγκες! Και ξέρετε γιατί? Διότι  περισσότερο επικίνδυνη ακόμα και από τον πλέον αδίστακτο τρομοκράτη είναι η ξεφτιλισμένη  πολιτεία που αδυνατώντας είτε να τεκμηριώσει δικαστικά την ενοχή του και είτε να τον φέρει σε δίκη στο διάστημα που η ίδια έχει ορίσει,  καταργεί την αρχή της ισονομίας εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι στους πολίτες της που της εκχώρησαν αυτοβούλως ελευθερίες υπό όρους  
Χειρότερη και επικινδυνότερη από τον χειρότερο κακοποιό  είναι η ξιπασμένη πολιτεία που εφαρμόζει   «ισονομία» και η «δικαιοσύνη» α-λά-κάρτ κάτι που δυστυχώς φάνηκε να ισχύει στην περίπτωση εκλεκτού μπουμπουκιού  που ενώ συνελήφθη από τις αρχές της Ρουσφετόβιας, με καλάσνικοφ και λοιπό οπλισμό  που θα ζήλευαν στρατιωτικές μεραρχίες σε εμπόλεμη ζώνη, το κράτος-μπανανία, αυτοαναιρούμενο και καταργώντας το Σύνταγμά του,  σχεδόν διπλασίασε το διάστημα προφυλάκισής του αδυνατώντας να τον δικάσει μέσα στο 18μηνο όπως το ίδιο αυτοδεσμεύτηκε…
Αλλά ας πάμε και στο μπουμπούκι-θύμα
Ας παραβλέψουμε το γεγονός του τι βρέθηκε ή δεν βρέθηκε πάνω του σύμφωνα με τις αρχές που τον συνέλαβαν. Ας επικεντρωθούμε στο τι δήλωσε ο εκλεκτός αυτός κύριος.
Αν δεν κάνω λάθος το εν λόγω λουλούδι αυτοπροσδιορίστηκε ως ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ! Δηλαδή ως  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. (Βλ. ορισμό Αναρχισμού)
Σεβαστό! Οι πεποιθήσεις συμπεριλαμβανομένων αυτών του Αναρχισμού σε μια Δημοκρατία είναι ξεφτίλα να διώκονται
Η αντίφαση όμως αγαπητέ γιαλαντζί «ανάρχα» μου  ανάμεσα στις επιταγές της «αναρχικής» σου συνείδησης και των πεπραγμένων σου όταν αυτή αγγίζει τα όρια παραλογισμού και γελοιότητας πρέπει να καυτηριάζεται.
Διότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ένας κατά συνείδηση πολέμιος κάθε έννομης κρατικής τάξης να κάνει απεργία πείνας απαιτώντας να εφαρμοστεί για την πάρτη του η έννομη τάξη που η σαλεμένη του συνείδηση του λέει να καταργήσει!
Κάτω οι νόμοι και οι συνταγματικές διατάξεις του κράτους,  συμπεριλαμβανομένης αυτής που ορίζει το μέγιστο προφυλάκισης  ΕΚΤΟΣ της περίπτωσης που μπορεί να εφαρμοστεί υπέρ της γιαλαντζί-αυγολέμονο  «αναρχικής» πάρτης μου!
Γελοία α-λά-καρτ «αναρχία», σε μια τρισάθλια πολιτεία α-λα-κάρτ  «ισονομίας»
Να τις χαιρόμαστε…
Άλλωστε ανεξάρτητα από τα κάθε είδους α λά κάρτ καραγκιοζιλίκια   εξακολουθεί να απαγορεύεται εξίσου σε πλούσιους και φτωχούς, ρουσφετόβιους και ρουσφετόπληκτους , «καθώς πρέπει»  και ανάρχες να… κλέβουν ψωμί!
ΥΓ Αν υποθέσουμε πως στη θέση του γιαλαντζί αυγολέμονου «αναρχικού» που με την απεργία πείνας του απασχόλησε την κοινή γνώμη της Ρουσφετόβιας ,  ήταν ο πιο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ εγκληματίας του κόσμου ενδεχομένως να μπορούσα να τον παραδεχτώ. Για τον κύριο αυγολέμονο όμως  χωρίς καμία αμφιβολία, όσο και αν τον αδίκησε το κράτος-μπανανία ,  αδυνατώ να το κάνω.  Ο λόγος? Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, θέλει πολύ περισσότερη δύναμη οι ΠΡΑΞΕΙΣ σου να συμβαδίζουν με τη συνείδησή σου (που αν είναι πραγματικά αναρχική, σου απαγορεύει να επικαλεστείς νομικό σύστημα που θες να καταργήσεις)  από το να πηγαίνουν κόντρα στο στομάχι σου…