Εκτακτο.Ετοιμος ο Σαμαράς για κωλοτούμπα

Ανοίγει την ΕΡΤ μέχρι την Δευτέρα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας το κλείσιμο της ΕΡΤ εξελίχθηκε σε εφιάλτη για το Μέγαρο Μαξίμου που δέχεται ασφυκτικές πιέσεις και πλέον βλέπει το άνοιγμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου η χώρα να μην οδηγηθεί σε εκλογές, με τις κρυφές δημοσκοπήσεις να μην ευνοούν το κόμμα της......
Νέας Δημοκρατίας.
Οι πιέσεις αυτές ακόμα και από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την αναβολή της απόφασης του ΣτΕ για τη Δευτέρα, αλλά και τα νέα τελεσίγραφα των δύο κυβερνητικών εταίρων, οδηγούν το Μαξίμου σε μία πολιτική απόφαση για άνοιγμα της ΕΡΤ ίσως και πριν τη Δευτέρα!

Με το κλίμα για το Μαξίμου να είναι ασφυκτικό, σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται σε μία πολιτική απόφαση πριν τη Δευτέρα όπου είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να μην φανεί πως οδηγείται στο άνοιγμα της ΕΡΤ από τις πιέσεις Βενιζέλου και Κουβέλη.

Αυτό το σενάριο του Μαξίμου ενδυναμώνεται και από την παρέμβαση του Κάρολου Παπούλια ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ζήτησε το άνοιγμα της ΕΡΤ.