Εκτακτη είδηση. Το σχέδιο Σαμαρά για να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ

Με σκοπό λοιπόν να εκτονωθεί η κρίση στην τριτοκομματική κυβέρνηση, αλλά και η κοινωνική αναταραχή, το Μαξίμου φέρεται να δρομολογεί τη μετάδοση προσωρινού προγράμματος, με τους εργαζόμενους να υπογράφουν συμβάσεις ορισμένου έργου έτσι ώστε να λειτουργήσει προσωρινά αλλά με περιορισμένο αριθμό.......
τεχνικών και δημοσιογράφων. 
Η κίνηση αυτή προκαλεί χιλιάδες ερωτήματα, με το βασικό να είναι υπό ποιά νομική μορφή θα εκπέμψει το νέο μέσω, καθώς πλέον με την υπουργική απόφαση η ΕΡΤ ΑΕ δεν υπάρχει, ενώ η ΝΕΡΙΤ ΑΕ δεν έχει καν συσταθεί.

Αυτές οι πληροφορίες προβληματίζουν και τους εργαζόμενους που φοβούνται μην τυχόν κληθούν να υπογράψουν αυτές τις συμβάσεις έργου, αν και εφόσον παραιτηθούν των αποζημιώσεων που δικαιούνται ως απολυμένοι.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το σχέδιο θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα, με στόχο να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, να εκτονωθεί η κρίση στο εσωτερικό της τριτοκομματικής κυβέρνησης, αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην κοινωνία.