η γριά η γάτα θα φέρει τα στρινγκ

Είναι πλέον γνωστόν τοις πάση, ότι όλαι αι γυναίκαι είναι άπισται και  συχνάκις φορούσωσιν και πολλάκις εσώρουχο τρόπον τινά «μειωμένου εμβαδού» έως ελαχίστου θα δύναμαι να είπω εμβαδού , κοινώς στρινγκ.
Εξεπλάγην όμως ο γέρο- Δήμαρχός μας ,  όταν ανεκάλυψε ότι και άρρενες φέρουν τοιαύτο εσώρουχο, με κατεξοχήν εκπρόσωπο τον γνωστό ποδοσφαιριστή Δαβίδ Μπέκαμ  εξ  Ιγγλετέρας χώρας γνωστής εν τη οικουμένην ότι Εγγλέζοι άνδραι είναι άπισται και την εσείουν , ενίοτε την αχλαδιά .
 Έχοντας κατανοήσει  , δήμαρχος που είναι γριά γαλή, τα κέρδη τα οποία θα αποκομίσει η πόλις μας , την οποία από την επαύριον θα  διατρέχει σούργελον  αποτελούμενον από τσούρμον αρένων παρά..... τοιαύτου εσωρούχου φέροντες , σας καλώ λοιπόν δια της παρούσης να συνομολογίσομεν και συναποφασίσομεν τα κάτωθι:
 
 1  Άνδραι αι οποίοι φορούσιν εσώρουχο στρινγκ θα θεωρούνται και τιμώνται ως επίτιμοι δημόται της πόλις ταύτης (τιούτης)  
 
 2  Οι άνωθεν φέροντες το μικρότερον σε εμβαδό εσώρουχο τύπου «στρινγκ» θα χαρακτηρίζονται πλέον ως «φουστρινγκ», ήτοι ομοφυλόφιλοι της μεγαλυτέρας τάξεως.
 3        Αι δημοτικαί αυτοδιοικήσεις Θεσσαλονίκης  τε και Αθηνών βραβεύονται , λόγω ενθάρρυνσης των όσων φέρουν «στρινγκ»
 4        Φοβού τους δημάρχους , τους στρινγκ φέροντας
 
Τα ανωτέρω να διαδοθούν εις όλα τα μέλη της ευρωπαϊκής ενώσεως , δια να κατανοήσουν , ότι η χώρα βρήκε τον δρόμο της ανάφτυξης ….