Να ελέγχονται οι βουλευτές και για... ναρκωτικά ζήτησε η Χρυσή Αυγή

na-elegxontai-oi-voyleytes-kai-gia-narkotika-zitise-i-xrysi-aygiTην απαγόρευση της διακίνησης και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στο κοινοβούλιο πρότεινε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Χρήστος Παππάς κάνοντας λόγο για «διακίνηση και χρήση ναρκωτικών από βουλευτές»...
Ειδικότερα, ο κ. Παππάς κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των προέδρων είπε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από την φρουρά του κοινοβουλίου προκειμένου να εντοπίζονται οι βουλευτές που φέρουν ναρκωτικά ή που έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Ο βουλευτής μάλιστα σημείωσε ότι πρέπει να «προσληφθούν» ειδικά σκυλιά από την Δίωξη Ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ ενώ πρόσθεσε ότι έχει σχετικές καταγγελίες.

Η πρόταση του κ. Παππάς καταψηφίστηκε ομόφωνα.

Tην ίδια ώρα, μετά και από σχετική εισήγηση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη αλλά και των σχετικών αυστηρών εντολών που έχει δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να απαγορευτεί και με την βούλα η κατοχή όπλων από βουλευτές εντός του κοινοβουλίου.