ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ…..

Γράφει ο  Βασίλης Τσούγκαρης

και οι φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι διαπράττοντας και άλλες.
Στην χώρα του ποτέ, σε μια κοινωνία όλο υποκρισία όπου κυριαρχεί ο «ωχαδερφισμός» είναι πολλά εκείνα που συμβαίνουν και περνούν στα «ψιλά» των ΜΜΕ, αλλά και των ….
συνειδήσεων.
Έγραψα σε πολλά άρθρα μου, παλιά, αλλά και πρόσφατα για το ΑΙΣΧΟΣ της χώρας μας, τα πειράματα των υποτιθέμενων αρμοδίων στις πλάτες μας που έχουν σαν αποτέλεσμα να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, αλλά και να χάνονται ζωές.
Καθημερινά συμβαίνουν τα μύρια όσα στο χώρο της υγείας, σε έναν χώρο που τόσα χρόνια γίνεται μεγάλο φαγοπότι (διαβάζουμε καθημερινά πολλά και διάφορα) αλλά και που τα πειράματα των ΑΝΙΔΕΩΝ που κάνουν κουμάντο στο χώρο αυτό, κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.
Ζωές, που οι «αρμόδιοι» τις βλέπουν σαν… νούμερα, δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία, δεν νοιώθουν την παραμικρή τύψη.
Πάμε να δούμε ένα ακόμα γεγονός από εκείνα που τα ΜΜΕ τα θάβουν.
«Πατέρας ζήτησε ένεση για να κάνει ευθανασία στο παιδί του!
Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκάλεσε ο πατέρας που ζήτησε ένεση για να κάνει ευθανασία στο παιδί του, στην Πάτρα.
Ο πατέρας ζήτησε την ευθανασία για το παιδί του καθώς  βρίσκεται καθηλωμένο στο κρεβάτι και του έκοψαν τα χρήματα για τα φάρμακα που χρειάζεται!
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο ούτως ή άλλως το οδηγούν στο θάνατο.
Ο πατέρας αδυνατεί να καταβάλει το κόστος που απαιτείται μετά τις συνεχιζόμενες περικοπές σε παροχές υλικών και φαρμάκων, ενώ τίθεται σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και η ζωή του παιδιού.
Όλα αυτά στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών από το χώρο της υγείας που έφτασαν στο σημείο να έχουν κόψει φάρμακα και παροχές φαρμακευτικών υλικών από ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από δυνάμεις του ΠΑΜΕ και το αίτημα της κινητοποίησης ήταν να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.
Τελικά το θέμα λύθηκε. Ο Περιφερειάρχης μίλησε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο τοπικός Διευθυντής του ΙΚΑ προχώρησε τις διαδικασίες επίλυσης του ζητήματος.»
ΕΝΑ, από τα χιλιάδες περιστατικά, άλλα πολύ, άλλα λιγότερο σοβαρά που υπάρχουν, που οι επικίνδυνοι που μας κυβερνούν και ζουν σε άλλον πλανήτη δεν θέλουν να τα δουν.
Γράφω συνέχεια για τα αναπηρικά επιδόματα που έχουν κοπεί λόγο επιτροπών και ΚΕΠΑ, για τους ανθρώπους που ΖΟΥΝ από αυτά και μόνο από αυτά, που αγοράζουν φάρμακα, το φαί τους, που πληρώνουν κάποιο άτομο που τους βοηθά.
Κάποιος συνοδός ανάπηρου με σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου που μιλήσαμε, χαρακτήρισε την κατάσταση του με μια λέξη.
ΤΡΑΓΙΚΗ.
Πόσοι γονείς αλήθεια, είναι στη θέση αυτού του πατέρα που ζήτησε ευθανασία για το παιδί του;
Αν περιμένουμε από πολιτικούς να δείξουν κάποια ευαισθησία, μάλλον ονειρευόμαστε.
Που είναι η δικαιοσύνη να τους ελέγξει ΟΛΟΥΣ αυτούς τους φονιάδες που παίζουν με τις ζωές του κοσμάκη και να τους καθίσει στο σκαμνί;

Χαρακτηρίζουν «επικίνδυνους κακοποιούς» και δολοφόνους τους δραπέτες των φυλακών…..
Δεν είναι τραγικό;
Το ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ «κατ’ εξακολούθηση» είναι και οι κουστουμάτοι, τα τσιράκια της Ευρώπης που μας κυβερνά.
Αυτοί «είναι αλλού»… στον κόσμο τους, στον κόσμο της καρέκλας, των δημοσκοπήσεων, της επανεκλογής τους.
Αλλοίμονο σε εμάς, τα υποψήφια θύματα τους.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com