Το προφίλ του 19χρονου βομβιστή Τζοχάρ Τσαρνάγεφ


Για χρήμα και καριέρα έγραφε ότι ενδιαφέρεται ο Τζοχάρ Τσαρνάγεφ, γνωστός ως "ο ύποπτος με το λευκό καπέλο",  τον οποίο συνέλαβαν οι δυνάμεις της ομοσπονδιακής, της τοπικής αστυνομίας και το FBI.
Το στάτους που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι από το κοινωνικό δίκτυο VK.COM. Σε αυτό μαθαίνουμε ότι ο νεαρός γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του....
1993.
Ο νεαρός ήταν κάτοικος Βοστώνης ενώ πήγε σχολείο στο Cambridge Ringe & Latin School. Ο 19χρονος είχε άδεια οδήγησης από την πολιτεία της Μασαχουσέτης.
Μέσα από τη σελίδα του μαθαίνουμε ότι είναι ισλαμιστής και ότι οι προσωπικές του φιλοδοξίες είναι τα χρήματα και η καριέρα.
Δείτε το σχόλιο που είχε κάνει σε κείμενο με θέμα "Μικρά καθημερινά βήματα για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο".
Τον νεαρό τον ακολουθούν 11 άτομα. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο νεαρός ζούσε με τον αδερφό του τουλάχιστον ένα χρόνο στις ΗΠΑ.
Ήταν μέλος της ομάδας πάλης του σχολείου και είχε βγει αθλητής του μήνα για το Φεβρουάριο του 2011. Ο ίδιος και ο αδερφός του ήθελαν να σπουδάσουν μηχανικοί.
Η Βρετανική Daily Τelegraph  αναφέρει ότι ο καταζητούμενος είχε πάρει υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ύψους 2.500 δολαρίων το 2011.