Οι Περιζήτητοι Αχρηστοι των Διεφθαρμένων, Αχρείων κι Ανίκανων!



 Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης



Το νέο ειδικό  τεύχος του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel είναι αυτή τη φορά αφιερωμένο στους «νέους Gastarbeiter- στην ελίτ των νέων της Ευρώπης που έρχεται να υπηρετήσει τη  γερμανική οικονομία».  
«Ερχονται από την Ιταλία, την Ελλάδα την Ισπανία, όπως οι γονείς τους και οι παππούδες τους», γράφει το γερμανικό περιοδικό, «αναζητώντας εργασία και ..........
μέλλον, αφού στις χώρες τους δεν βλέπουν καμία προοπτική» και συνεχίζει:«Η ανεργία των νέων στο Νότο της Ευρώπης ξεπέρασε ήδη το 50% δημιουργώντας μια νέα γενιά μεταναστών προς τη Γερμανία. Είναι Νέοι, Μορφωμένοι και Πολύγλωσσοι. Είναι εκείνοι ακριβώς οι μετανάστες με την απαραίτητη ακαδημαϊκή μόρφωση τους οποίους η γερμανική οικονομία χρειάζεται επειγόντως, διότι σε πολλές περιοχές  υπάρχει ήδη έλλειψη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.
Ανοιξε ήδη τις πόρτες του το Κέντρο Υποδοχής- „Wel­co­me Center“, που θα τους καλωσορίσει, προσφέροντάς τους ένα σπίτι για να παραμείνουν».
Αυτοί, που διεφθαρμένοι πολιτικοί, αχρείες πνευματικές ελίτ  και ανίκανοι γονείς, τους έκαναν να νιώθουν άχρηστοι στο ίδιο τους «το σπίτι», έγιναν περιζήτητοι, απ’ αυτούς, «που ξέρουν», πως, «το μέλλον ανήκει σ’ εκείνους, που έχουν το αποφασιστικό πλεονέκτημα να είναι
 προνοητικοί  κι αδίστακτοι-ρεαλιστές».