Ο λανθασμένος πολλαπλασιαστής και το αλάνθαστο … πηλήκιον

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Αργήσαμε αλλά τον βρήκαμε! Για τον «ένοχο» της κατάντιας μας ο λόγος. Και το όνομα αυτού «δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής». Αυτός ο αλήτης φταίει για όλα! Αυτός ο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή εγκληματίας, σε συνεργασία με.....
τους ψεκαστές-Νεφελείμ   στοχοποίησε   τον  εξυπνότερο λαό του κόσμου με απώτερο σκοπό την οικονομική εξόντωσή του!
Αυτός διέφθειρε του χιλιάδες επίορκους του δημοσίου κηφηνάδικου που το κράτος-μπανανία αδυνατεί να κουνήσει από τη θέση τους,  αυτός εξέθρεψε τα χιλιάδες τρωκτικά που καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα,  αυτός ανέστησε τους  χιλιάδες νεκρούς που λάμβαναν συντάξεις μετά θάνατον, αυτός συνταγογραφούσε και εκτελούσε τις συνταγές τους!
Αυτός ενέκρινε τα κάθε είδους μαϊμουδοεπιδόματα σε δεκάδες χιλιάδες λαμόγια , αυτός εξέδωσε τα πλαστά τιμολόγια χάρη στα οποία  εισέπραξαν   244 εκατ. ευρώ της παράνομης επιστροφής ΦΠΑ 37.000 απατεώνες αγρότες  τραγουδώντας εν χορώ «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά»   αυτός μετέτρεψε τους φόρους των ολίγων κορόιδων που πληρώνουν, σε πούρα και πολυτελείς κηδείες, αυτός ευθύνεται που η συντήρηση κάθε χιλιομέτρου της Αττικής οδού στοιχίζει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο (!) αυτός ευθύνεται που οι σίτιση των λαθρομεταναστών στο ξέφραγο αμπέλι έχει υπερδιπλάσιο κόστος  από αυτό της σίτισης των φοιτητών που αποτελούν τις ελπίδες του για το μέλλον,  αυτός άνοιξε ΑΕΙ και ΤΕΙ αιωνίων αγραμμάτων σε κάθε τραχανοπλαγιά, αυτός  δημιούργησε  τις στρατιές των 50ρηδων  συνταξιούχων,  αυτός χρηματοδοτούσε με εκατομμύρια τα χρεοκοπημένα κόμματα της ξεφτίλας και της καταστροφής!
Εξ αιτίας του λανθασμένου δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή μπροστά από κάθε πόρτα δημοσίου οργανισμού της Ρουσφετόβιας υπάρχει είτε κόκκινο φωτάκι είτε η επιγραφή «the party is here!»  είτε και τα δύο μαζί!
Ακόμα και τώρα μετά τη χρεοκοπία και την υποτιθέμενη βίαιη αφύπνιση του ονειροπαρμένου έθνους που είχε ως υπέρτατο όραμα τον διορισμό στο δημόσιο, και την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά από μια παχυλή εθελουσία,  αυτός συνεχίζει να καλοταΐζει αργόσχολους πιλότους εδάφους-εδάφους με κόστος 800 χιλ. ευρώ το μήνα για να κάθονται σπίτι τους (!) αυτός ανέχεται απεργίες μετ’ αποδοχών (!) και μάλιστα από  διορισμένους από το παράθυρο, αυτός κράτησε ανέπαφες τις διπλές συντάξεις βουλευτών και δημάρχων, αυτός «ξέχασε» να ορίσει διαδικασίες χορήγησης επιδόματος πολυτέκνων αφήνοντάς τους στον άσσο, αυτός εμποδίζει τις συγχωνεύεις οργανισμών και φορέων, αυτός κατάντησε την «εφεδρεία» και τη διαθεσιμότητα ανέκδοτο
Το μεγαλύτερο ανέκδοτο όμως είναι άλλο. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι  ακόμα και τώρα που μας άφησαν χρόνους  οι τρελαμένες παχιές αγελάδες  του μαμ  κακά και νάνι  που μέχρι χθες βέλαζαν από ευφορία στο άκουσμα του «λεφτά υπάρχουν», προσπαθούμε απεγνωσμένα να εφεύρουμε ενόχους για την κατάντια μας! Την δουλειά την ξεκίνησαν οι Νεφελείμ, και την ολοκλήρωσαν οι πολλαπλασιαστές.  Απλά και μόνο γιατί παρά το γεγονός πως αιώνες τώρα το αποτέλεσμα κάθε πολλαπλασιασμού με το μηδέν δίνει μηδέν ,   στην χώρα των απόλυτων πολιτικών μηδενικών και των μηδενικής νοημοσύνης χειροκροτητών τους,  ο πολλαπλασιασμός του ξενόφερτου λανθασμένου πολλαπλασιαστή με  το απόλυτο «μηδέν στο πηλήκιον» του εγχώριου περιούσιου παρασιτισμού,  δεν μας έκανε την χάρη να δώσει κάτι περισσότερο από … «μηδέν στο πηλήκιον»
Katsikas.george@gmail.com