Η Ζωή είναι ωραία αλλά τα «έχει» με τον Παπακωνσταντίνου

 Ελλην Φορολογούμενος
Φίλε αναγνώστη, φρονώ ότι πολύ σε κούρασα αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια με το να μιλώ για τα κακώς κείμενα στο τόπο και γράφοντας και  κακά κείμενα .
Όλα αυτά που έγραφα όμως αφορούν εμένα και τα προβλήματα μου, εν γένει. Φρονώ επίσης πως είναι περιττό να σε κουράσω κι άλλο με......
κάποια πράγματα που θα 'ναι καθαρά και μόνον αποκυήματα - μιας κατά τ' άλλα πλούσιας, πλην όμως εν προκειμένω, νοσηρής- φαντασίας μου .
Και εκεί που σκεφτόμουν και έγραφα όλα αυτά , τότε άκουσα για κάποια Κωνσταντοπούλου Ζωή.Και κάθισα και είδα βουλή και έπαθα πλάκα. Έβαλα ένα τσίπουρο για να στανιάρω και άρχισα να ψιθυρίζω…
Ήρθε το τέλος της εποχής
Η Ζωή είναι ωραία αλλά τα «έχει» με τον παπακωνσταντίνου
Από χθες βλέπω τη Ζωή με άλλο μάτι, και την κοιτώ με χαμόγελο δεν θέλω πλέον να βάλω τέρμα σ΄ αυτήν την υπέροχη Ζωή , η οποία παρεμπιπτόντως μπορεί να γ@μεί την συζήτηση αλλά αποκοιμίζει αυτό που θέλει . Δεν το κάνει επίτηδες. Της προκύπτει φυσιολογικά ίσως λόγω του ενθουσιώδους του χαρακτήρος που διαθέτει η νεαρά ή ίσως λόγω του πηγαίου ταλέντου της , να τσακίζει τα νεύρα του αντιπάλου και να επιτυγχάνει αυτό που θέλει.
Ξέρει και  μπορεί ν' αντεπεξέλθει στο όποιο επίπεδό κληθεί , πολιτική δικονομία , συνταγματολογία ,  οικονομία , εξωτερική πολιτική , κάτι το βινταλ σασσουν γουως εντ γκοου , μονό που το γνωστό σαμπουάν είναι δύο σε ένα , η Ζωή είναι πέντε σε ένα.
Η ουσία είναι ότι δεν κωλώνει στο θεατράκι της επιτροπής και τα λέει φίνα . Ίσως να θέλει όλα τα λέιζερ επάνω της, ή να έχει κόλλημα με μερικά πράγματα, ή να αγαπά τη φωνή της περισσότερο απ' όσο πρέπει, ή μπορεί και κοινωνικοσυναισθηματικά να τα έχει τα προβληματάκια της , αλλά άντε να βρεις τον Έλλην Ιβρινγκ Γιαλόμ να στο καρατσεκάρει.