Ο Τζον Πέιντσιλ μαχαίρωσε τη γυναίκα του!

Υπό κράτηση βρίσκεται ο γκανέζος αμυντικός Τζον Πέιντσιλ, πρώην της Φούλαμ και της Γουέστ Χαμ, καθώς κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του!
«Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του πάνω από το μάτι, ο οπότε έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα για να τη σώσουμε και να την πάλα στο νοσοκομείο...


Προς το παρόν βρίσκεται υπό κράτηση και διεξάγουμε έρευνα. Η σύζυγός του πήδηξε τον τοίχο και πήγε στο σπίτι ενός γείτονα για βοήθεια και αμέσως, ο Τζον Πέιντσιλ την κυνήγησε, έδωσε κάποια χαστούκια στον γείτονα και απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει. Εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στην αστυνομία», τονίζει ο εκπρόσωπος των Αρχών στο BBC.

Όσον αφορά την κατάσταση της άτυχης γυναίκας είπε: «Κατέρρευσε, κάτι που δείχνει ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όταν σταθεροποιηθεί θα αρχίσουμε να της παίρνουμε καταθέσεις».

Η αστυνομία μπορεί να κρατήσει τον παίκτη για 48 ώρες μέχρι να αποφασίσει αν θα του απαγγείλει κατηγορίες, με τις αρχές να θεωρούν ότι μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την αστυνομία.