Λουκάς Παπαδήμος: επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου – τι θα πει στην ομιλία του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση – και μάλιστα με ομιλία- θα πραγματοποιήσει στις 14 Ιανουαρίου ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με τον Γιάννη Στουρνάρα στο ακροατήριο.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στο ΙΟΒΕ, για την τελετή βράβευσής του, σε μια εκδήλωση που αποκτά μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον...
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Λουκάς Παπαδήμος δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και καμία δήλωση, αν και έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων για συνεντεύξεις.

Στο ακροατήριο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας - πρώην πρόεδρος του ΙΟΒΕ- και ο Βασίλης Ράπανος παρολίγον υπουργός Οικονομικών.

Ήδη η φημολογία για το περιεχόμενο της ομιλίας του είναι έντονη, αφού δεν αποκλείεται να ασκήσει κριτική σε χειρισμούς και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, λένε πηγές. Αν και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος βρέθηκε στο απυρόβλητο της κριτικής μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν λείπουν αυτοί που θα τον ήθελαν να επιστρέφει, αυτή τη φορά στην ενεργή πολιτική σκηνή.