Προς την Κυβέρνηση των σωτήρων, του τρίπτυχου της οικονομικής συμφοράς του κόσμου.

Καθώς και προς την αδιάφορη και αναξιοκρατική κάστα, όλων αυτών των ανθρώπων, (Υπουργείο Οικονομικών), που νομίζουν ότι διαχειρίζονται τα οικονομικά του κράτους προς όφελος των πολιτών. 


Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης





Nr. 1 ψέματα Παπανδρέου, (λεφτά υπάρχουν, πάταξη φοροδιαφυγής)



Nr. 2. ψέματα Σαμαράς, (Ζάππειο 1, 2, 3, κ.λ.π. πάταξη φοροδιαφυγής, ανάπτυξη )



Nr. 3 ψέματα Βενιζέλου (μνημόνιο 1, 2, προστασία φίλων μεγάλο-οφειλετών,(Λαβρεντιάδης), κρύψιμο της λίστας Lagarde γιατί είναι ............
γνωστές οικογένειες μέσα, κλέψιμο των χρημάτων των Ταμείων τον Μάρτιο του 2012) και μετά και καλά προστασία των πολιτών.

Σε λίγο θα γίνει και αντιμνημονιακός.



Μπούρδες και τρίχες κατσαρές, ως προς τα προσχεδιασμένα, καθώς και κατευθυνόμενα προβλήματα του κόσμου, (εξου και το ΔΝΤ από τον Παπανδρέου), για να εκμηδενιστεί το βιοτικό του επίπεδο.

Μίας καλά κατευθυνόμενης κυβερνητικής πολιτικής δεκαετιών, εις βάρος του κόσμου και υπέρ των κεφαλαιούχων και τραπεζών.



Φαίνεται, ότι οι δήθεν πολιτικοί αυτής της χώρας, νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αποβλακωμένους και βλαμμένους, ή ότι άλλο.



Με αρχηγούς, όλους τους ανίκανους κατά σειρά, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά και (Τραπεζιτών) Παπαδήμου



Πώς είναι δυνατόν, κάποιοι οι οποίοι έφεραν την χώρα και τον κόσμο, σε κατάσταση συμφοράς, χωρίς να μπορούν να ελέγξουν τα οικονομικά του οίκου τους (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) να θέλουν να ελέγξουν τα οικονομικά μίας χώρας, που είναι και πιο πολύπλοκα.



Κάποιοι, που κατά έκλεψαν, που κατά σπατάλησαν και ρήμαξαν, προς όφελός τους, βολεύοντας τους δικούς τους (παιδιά τους), σε θέσεις κλειδιά, ακόμα και τώρα, έχουν το θράσος να μας λένε παραμύθια της Χαλημάς, για κυβερνητικά έργα, που από την μία διώχνουν κόσμο, (προφανώς γιατί δεν είναι του κόμματος) και από την άλλη κάνουν χιλιάδες προσλήψεις, (στη Χαλκίδα για παράδειγμα, έχει γίνει βούκινο ο Κεδίκογλου για τις προσόψεις που έχει κάνει).



Ένα ΠΑΣΟΚ και μία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που κατά έκλεψαν τους πάντες και τα πάντα,

  1. έκρυψαν φοροφυγάδες,
  2. κάλυψαν οικογένειες, (Παπανδρέου, Καραμανλή, κ.λ.π.),
  3. βόλεψαν δικούς τους ανθρώπους, (όπως μέσα στη Βουλή),
  4. έζησαν και ζουν στη χλιδή,
  5. κάλυψαν κλέφτες πολιτικούς πρώην και νυν, καθώς και πρώην πρωθυπουργούς με τις οικογένειές τους.
  6. γέμισαν ακίνητα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, (Βλέπε λίμνη Como στην Ιταλία τουλάχιστον 2, Αμερική, Βέλγιο, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κ.λ.π.)
  7. δισεκατομμύρια ευρώ, σε κράτη της ΕΕ, Αμερικής, φορολογικών παράδεισων ξένων τραπεζών,
  8. μπλεγμένοι σε χιλιάδες σκάνδαλα, (χρηματιστήριο, Βατοπαίδι, εξοπλιστικά προγράμματα, Vodafone, SIEMENS, ομόλογα, μετοχές, κλοπή των χρημάτων των Ταμείων, όπως (π.χ. ΤΣΜΕΔΕ που στις 09/03/2012 πήραν τα αποθεματικά του ζεστό χρήμα και τα έβαλαν στην Τράπεζα της Ελλάδος, στις 12/03/2012, τα μετέτρεψαν σε ομόλογα και 13/03/2012 τα κούρεψαν, Βενιζέλος-Προβόπουλος) και μετά ψήφισε, ο εν λόγο πολιτικός, νόμο για να ενταχτούν οι διοικητές των ταμείων και ο Προβόπουλος στον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, για να έχουν προστασία
  9. δημιούργησαν τον ΕΟΠΥΥ (Λοβέρδος), για να βολέψουν τους δικούς τους, ένα ταμείο από την γέννηση του άχρηστο και ελλειμματικό, δημιουργώντας προβλήματα στον κόσμο, με την υγεία τους
  10. λέγοντας ψέματα στον κόσμο για την γνωστή πια καραμέλα της διαπραγμάτευσης του χρέους (Κουτρουμάνης π.χ.) που οι ίδιοι με την κλεψιά τους και κακοδιαχείριση τους, δημιούργησαν
  11. κλέβοντας επιμελώς τον κόσμο (μισθούς και συντάξεις) από τις αρχές του 2010 (αντισυνταγματικά γιατί φυσικά δεν είναι δικά τους λεφτά) τον πόνο και τον κόπο εκατομμυρίων ανθρώπων που δούλευαν μία ζωή, με το έτσι γουστάρω,
  12. ισοπεδώνοντας δικαιώματα εργασίας
  13. ισοπεδώνοντας τα Ταμεία (εκτός το Ταμείο το δικό σας)
  14. ισοπεδώνοντας οικογενειακούς προϋπολογισμούς
  15. ισοπεδώνοντας αξίες περιουσιακών στοιχείων
  16. φορολογώντας 2 και 3 φορές το ίδιο αντικείμενο για να μην θίξουν τους γνωστούς άγνωστους, επιχειρηματίες, κλέφτες, φοροφυγάδες κ.λ.π.
  17. εκμηδενίζοντας ανθρώπους, οικογένειες, νοικοκυριά
  18. εκμηδενίζοντας επαγγέλματα (βλέπε κάποιους από τους ελεύθερους επαγγελματίες) ανοματίζωντάς τους κλέφτες, φορολογώντας τους με δυσβάσταχτα ποσοστά, αδιαφορώντας εάν έχουν να πληρώσουν, γιατί δεν φορολογούν τους κλέφτες, φοροφυγάδες, επιχειρηματίες κ.λ.π.



Ποιοι αυτοί που κατά έκλεψαν τον κόσμο το κράτος και όλον τον πλούτο της χώρας, που εάν τους πεις κλέφτες, τότε θεωρείσαι προπηλακιστής και ότι βάλεις κατά της Δημοκρατίας.

Όπως είπε και ο ΜεΪμαράκης. Ας γελάσω.



Ενώ ότι λεηλασία έχουν κάνει αυτοί στο κράτος και στο κόσμο, είναι καλά καμωμένα.

ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ από εδώ.



Και όλα αυτά, με την λογική του δεν βαριέσαι και σκασίλα μας, αφού δεν μας αγγίζουν, γιατί εμείς είμαστε σε άλλο μήκος κύματος ζωής, ανεξάρτητο από τον υπόλοιπο κόσμο, άλλαξε τους τα φώτα.  

Ουσιαστικά δηλαδή με καμία λογική, τόσο που ένα παιδί 10 ετών θα δημιουργούσε μία φορολογία, καλύτερη και δικαιότερη από την υπάρχουσα, ή την μελλοντική. 



Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Στουρνάρας, (ο οποίος δεν μπορεί να ζήσει με 500 ευρώ τον μήνα) και οι φίλοι του στο Οικονομικών, ούτε που τους ενδιαφέρει εάν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδικά οι μηχανικοί-αρχιτέκτονες έχουν να δουλέψουν από εδώ και 2-3 χρόνια, προκειμένου να μην φορολογήσουν τους καλλιτέχνες-τραγουδιστές,

ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων, bar, εστιατόριων, TAXI, έμπορους τροφίμων, (γιατί οι περισσότεροι είναι Γαλλικών και Γερμανικών συμφερόντων), πετρέλαιαδες, τραπεζες-τραπεζιτες, εφοπλιστες, βιομηχάνους, κ.λ.π.

και όλους αυτούς που κατάκλεψαν την Ελλάδα και το φορολογικό σύστημα, όπως πολιτικοί, κάποιοι επιχειρηματίες και όλοι αυτοί που έπαιρναν τις επιδοτήσεις της ΕΕ, (βλέπε αγρότες, επιχειριματίεςκ.λ.π.) τόσα χρόνια και δεν πλήρωναν φόρους και υπαλλήλους, για να βγάλουν τα χρήματα στο εξωτερικό και στη συνέχεια να δηλώσουν πτώχευση και να μετακομίσουν τις επιχειρήσεις στους στα Βαλκάνια, ή να μετακομίσουν ακόμα και οι ίδιοι στο εξωτερικό.



Καθώς και όλη την Πλέμπα των ανίκανων και καιροσκόπων δοσίλογων Υπουργών Οικονομικών όπως Παπακων/νου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου, προκειμένου να προστατέψουν αυτούς που κλέψανε, αυτούς που χρωστάνε και αυτούς που φοροδιαφεύγουν, καθώς και τα δικά τους παιδιά, (υπαλλήλους της Βουλής), κολλητούς και του στενού κύκλου συμφερόντων τους, τσακίζουν τον κόσμο.

Έτσι, αντί να φορολογήσουν τα μεγάλα εισοδήματα, περικόπτουν από αυτούς και φορολογούν τους πιο χαμηλούς και μεσαίους.

Αυξάνουν κάθε έκτακτο φόρο με το έτσι θέλω, (δημοκρατικά), όπως επιτηδεύματος στους μηχανικούς για παράδειγμα, που είναι σε κατάσταση κατάρρευσης ο κλάδος, για να ελαφρύνουν αυτούς, που έχουν εισόδημα πάνω από 40.000 ευρώ, για λόγους ψήφων.

Μπράβο στους φωστήρες του Υπ. Οικονομικών και στο τρίπτυχο του μνημονίου, με τον κλέφτη-ψεύτη τον Βενιζέλο αρχηγό, που μέσα σε τόσα λίγα χρόνια πολιτικής καριέρας απέκτησε τόσα ακίνητα που άλλοι με 25 χρόνια δουλειάς δεν έχουν αποκτήσει ούτε ένα.

Να μην ξεχάσουμε και τις
ofshore εταιρείες, οι οποίες φορολογούνται με τον ελάχιστο φορολογικό συντελεστή και στις οποίες είναι μέσα και έχουν τα ακίνητά τους, όλοι οι πολιτικοί κλέφτες (300), επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, εταιρείες, κ.λ.π. γιατί δεν συμφέρει τους ίδιους.


Και όσο ο κόσμος ταλαιπωρείτε, και δεν ξέρει που να πρώτο-πληρώσει φόρους, μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικοί μας σωτήρες, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 30% των εισοδημάτων τους και όχι για το 100% λόγο των ιδικών γνωστών προνομίων.



Για δε τα συγκεκριμένα προνόμια και τις μειώσεις μισθών των υπαλλήλων της Βουλής, το έκαναν γαργάρα και του ΣΥΡΙΖΑ οι σωτήρες και του ΚΚΕ οι φιλολαϊκοί.

Έτσι φιλολαϊκός γίνεται και ο κάθε ένας, με τέτοια προνόμια.


Εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι προς όφελος αυτής της χώρας και του κόσμου, πρώτα σταματήστε τις περικοπές των μισθών και συντάξεων γιατί είναι αντισυνταγματικό και



1. Να δώσετε για ελλιμενισμό ένα νησί του Αιγαίου στους Ρώσους που θα αποφέρει 100-200 δισεκατομμύρια στο δημόσιο και στη συνέχεια κάποιο ενοίκιο κάθε χρόνο, όπως κάνει η Κύπρος και που παρακαλάνε, χρόνια τώρα, και όχι όπως κάνετε στην Σούδα με το Αμερικανικό ναυτικό.

Καθώς και τον οργανισμό του Φυσικού αέριου, (ΔΕΠΑ)

Αλλά μάλλον θα φοβάστε τους Αμερικάνους.

Με αυτό τον τρόπο, θα υπήρχε και προστασία από τα ανατολικά σύνορα της χώρας.



2. Δεν θα έπρεπε να επιβαρύνετε τον Λαό με την κακοδιαχείριση και το κλέψιμο των τραπεζών.

Και αυτό γιατί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Πράγμα που κάνει η Ισπανία και δεν φορτώνει τα ελλείμματα των τραπεζών στον κόσμο προστατεύοντας τον.


3. Τα νυκτερινά, κέντρα που δεν κόβουν αποδείξεις με το έτσι θέλω

4. Τούς καλλιτέχνες που δουλεύουν οι περισσότεροι στη μαύρη αγορά, ή σχεδόν στη μαύρη, για να μην πληρώνουν πολλά και αυτοί και οι μαγαζάτορες, χρόνια τώρα. 5. Τα κάθε είδους Bar, που πουλάνε νοθευμένα ποτά χρόνια τώρα και θα μπορούσε το κράτος να κερδίσει εκατομμύρια από τα πρόστιμα 6. Τα φαγάδικα που δεν κόβουν αποδείξεις 7. Από τα λαθραία καύσιμα που είναι μπλεγμένοι και γνωστοί εφοπλιστές, που πλούτισαν με λαθρεμπόριο (και που το κάνουν ακόμα και τώρα) και που τώρα το παίζουν εθνικοί ευεργέτες, (κάνοντας απλός διαχείριση του χρήματος του κόσμου από ελεημοσύνες) για να φοροεκπίπτουν

8. Επώνυμους φίλους σας, κατά κανόνα καλλιτέχνες και δημοσιογράφους που διαφεύγουν φορολογικά, γιατί πληρώνονται και στη μαύρη χρήματα και γιατί τα βγάζουν στο εξωτερικό. 9. Από το να μην λιγοστεύετε τους άχρηστους που βολέψατε στο δημόσιο 10. Τους κλέφτες της Βουλής πρώην και νυν, οι οποίοι έχουν γεμίσει τις τράπεζες πολλών κρατών και αγοράσει ακίνητα από Ευρώπη έως Αμερική και οι οποίοι είναι περισσότεροι από τους μισούς Βουλευτές της Βουλής. (πολλούς Τσοχατζόπουλους) 11. Από την πάσης φύσεως καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδικά από τις χώρες φορολογικών παράδεισων. 12. Από τους μεγαλοεπιχειρηματίες και επιχειρήσεις, που τους χαρίζετε αυτά που χρωστάνε 13. Από τους επιχειρηματίες που τους λιγοστεύετε το ποσοστό φορολόγησης τους ακόμα και για τους έκτακτους φόρους, (βλέπε τι έκανε ο σωτήρας Βενιζέλος σε πολλούς επώνυμους για το χαράτσι της ΔΕΗ) 14. Από τους πολιτικούς, εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες που έχουν τις επιχειρήσεις τους και τα ακίνητα τους σε offshore εταιρείες για πληρώνουν τον ελάχιστο σε φόρους.

15. Μαζέψτε πρόστυμμα από τα κέντρα που έχουν γεμίσει διαφημιστικές αφίσες τους δρόμους της Αθήνας, γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο, βάση κοινοτικής οδηγίας

16. Από τα ακίνητα που έχουν στο εξωτερικό διάφοροι πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, και κάθε είδους κλέφτες, κ.λ.π.

17. Καταργήστε τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών

18. Καταργείστε την ατιμωρησία και ιδικά των πολιτικών Λαμογιών της Βουλής. (ο κόσμος θα σας επιβραβεύσει). Φυλακίστε και μερικούς να καθαρίσει το τοπίο.

19. Διώξτε τους πολιτικούς Λαμόγια από την πολιτική.

20. Μην καταστρέφετε την μεσαία τάξη, γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας

21. Μην κόβετε τα επιδόματα σε μερίδα ανθρώπων, όπως (ανάπηρους και με χρόνια νοσήματα όπως AIDS) που τα έχουν ανάγκη, γιατί θα είναι μεγάλη η γενική κατακραυγή.

22. Μην είστε κόμματα διακοσμητικά όπως το ΚΚΕ, που υπάρχει μόνο, για να δημιουργεί προβλήματα στις πόλεις και στις ζωές των ανθρώπων, χωρίς να θέλει να λάβει ευθύνες

23. Ενωθείτε οι πολιτικοί μια φορά, χωρίς το κομματικό σας συμφέρον, για τις ζωές του Ελληνικού λαού και της Χώρας.

24. Μην βάζετε στους κόλπους σας στα άλλα κόμματα πολιτικούς από το ΠΑΣΟΚ, γιατί μπορεί να είναι προσχεδιασμένο για να υπάρχει η υποχραίωση της ατιμωρησίας των αρχηγών του.



Διαφορετικά, κινδυνεύει η Χώρα σε λίγο καιρό, να βρεθεί αντιμέτωπη, εμπρός σε μεγάλη κοινωνική αναταραχή, οπότε κόμματα όπως τα ακραία να ανεβάσουν τα ποσοστά τους και εσείς (οι ανίκανοι ανάξιοκράτες, που είστε μόνο λόγια και δεν ανοίγουμε τις τηλεοράσεις μας γιατί θα βρεθούμε στην ασχήμια της παρουσίας σας), αφού τα ποσοστά σας φτάσουν σε μονοψήφια νούμερα, να μην ξέρετε από που να φύγετε και που κρυφτείτε. 


Με εκτίμηση
Κασιμάτης Γιώργος