ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ?!!!

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

 
     Μικρό το διάστημα που έγινε η δήλωση εκ χειλέων μεγάλου ανδρός, ήγουν του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, μικρό και το μέγεθος του πρωθυπουργού των βαναύσων και ασέβων ως προς το δημοκρατικό πολίτευμα λόγων. Να θυμηθούμε ότι είχε δηλώσει προκειμένου να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν το μνημόνιο 3 ότι «έχουμε χρήματα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου»!!!. Σήμερα 16 Νοεμβρίου και δεν .......
πτωχεύσαμε γιατί το κράτος έχει χρήματα. Και θα έχει χρήματα πάντα, ειδικά όταν πρωθυπουργοί τύπου ΓΑΠ και Σαμαρά κάνουν δηλώσεις περί του αντιθέτου. Μια χώρα δε χάνεται έτσι, πολύ περισσότερο η Ελλάδα λόγω της γεωστρατιγικής της θέσης και των πλουτοπαραγωγικών της πηγών, είναι η πιο σημαντική χώρα στον κόσμο. Το αν κάποιοι τη θέλουν Ψωροκώσταινα για τους δικούς τους πονηρούς λόγους δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
     Το γελοίον της πρωθυπουργικής δήλωσης αφορά και απηχεί αποκλειστικά το μνημονιακό λόμπυ που κάνει τα πάντα για να αρμέγει την εξαντλούμενη ανεξάντλητη Ελλάδα μας, καταστροφολογώντας, ενώ ταυτόχρονα μιλά για ανάπτυξη!!!. Μα έχουν χάσει ντιπ τη λογική τους ή παίζεται κάτι άλλο?.
     Εννοείται ότι και η δήλωση του ανδρός εν τω πρωθυπουργικώ θώκω περί «τελευταίας λήψης μέτρων» αφορά μόνο τον Δεκέμβριο 2012, δοθέντος ότι- με την υπογραφή του ανωτέρω αναφερομένου πολιτικού ανδρός στο Μνημόνιο 3- επέρχονται και νέα μέτρα περί τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013. Έτσι μετά την Κεφαλογιάννεια δήλωση του 2006 « Οι πολιτικοί είμαστε όλοι καραγκιόζηδες» - προφανώς γιατί έχουν μακρύ χέρι πέραν των άλλων ακατανοήτως αναρμόστων πράξεων τους-  θα έχουμε επιπροσθέτως το δισυπόστατο του Πινόκιο – ala Greca- να είναι ανταμωτό ζευγάρι με τον Καραγκιόζη και δη στω μαντρί των πολιτικών.