Στο Στρασβούργο θέλουν να μας πάνε οι Τσάμηδες

Συνεχίζουν οι Τσάμηδες την πάγια τακτική των προτεκτοράτων και προκαλούν διαστρεβλώνοντας την ιστορία. Το σχέδιο όμως του ΝΑΤΟ δεν προβλέπει Μεγάλη Αλβανία παρά ανεξάρτητο κρατίδιο Ηπείρου (Βόρεια και Νότια) στα πλαίσια του κατακερματισμού των κρατών. Τόσα χρόνια δηιουργήθηκαν γύρω από την Ελλάδα ψευδοκράτη, προκειμένου να υπάρχουν «εθνικές» διενέξεις.
Ο Φράγκος Φραγκούλης έγραψε το βιβλίο, βασισμένο σε πάμπολλες πηγές, «ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι», τονίζοντας την ελληνική καταγωγή μεγάλου κομματιού  των σημερινών «Τούρκων».
 Που να γραφτούν και βιβλία, όπως.....
«Ποια Αλβανία, Ποιοι Αλβανοί» ή «Ποια Σκόπια, ποιοι Σκοπιανοί» κ.α. Δυστυχώς όμως χάριν σε γραφικές και παράλογες συμπεριφορές των δύο άκρων στην Ελλάδα (σοβινιστική άκρα δεξιά, εθνομηδενιστική αριστερά) οι περισσότεροι ερευνητές φοβούνται να μιλήσουν, μήπως και χαρακτηριστούν. Η ταμπέλα όμως είναι χαρακτηριστικό του φασισμού, φίλοι μας, και αυτό να το σκεφτούν όποιοι, είτε λόγω αμάθειας είτε λόγο βλακείας, χαρακτηρίζουν τους άλλους χωρίς μάλιστα να τους γνωρίζουν τις περισσότερες φορές.
Διαβάστε την παρακάτω είδηση από το aftonomi:
Ο Πρόεδρος του τσάμικου κόμματος PDIU Shpetim Idrizi μιλώντας στην εκπομπή «Studio 24″ στην τηλεόραση «News 24» αναφέρθηκε εκτενέστατα στο ζήτημα των τσάμηδων και την υποστήριξη που έλαβε πρόσφατα από την αλβανική πολιτική σκηνή, ιδιαίτερα από το Σοσιαλιστικό Κίνημα για την Ενσωμάτωση (LSI).
Μιλώντας για το κόμμα με το οποίο οι τσάμηδες θα έκαναν προεκλογική συμμαχία στις επερχόμενες εκλογές, ο Idrizi  είπε ξεκάθαρα πως το κόμμα με το οποίο θα συνεργαστούν πρέπει να στηρίξει το «ζήτημα των τσάμηδων», χωρίς να αποκλείει το LSI του Ilir Meta.
Ο επικεφαλής του PDIU, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να δώσει νομική λύση σε αυτό το ζήτημα, στέλνοντας το στο Δικαστήριο του Στρασβούργου. «Θέλουμε να ζητήσουμε απ’ την Ελλάδα τα πιο βασικά δικαιώματα, όπως είναι η επιστροφή των Τσάμηδων στη γη των προγόνων τους και να μην εμποδίζονται στα σύνορα.
Θέλουμε να μην απαγορεύεται στον τσάμικο πληθυσμό να επιστρέψει στα σπίτια και στις περιουσίες τους. Θέλουμε να αποκατασταθεί η ιστορία, η Ελλάδα να αποδεχθεί τη γενοκτονία και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Εμείς ψάχνουμε νόμιμους τρόπους για να καταγγείλουμε την μαζική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», συνέχισε ο ίδιος.
Ο νόμος του εμπόλεμου κρατάει όμηρο τις περιουσίες των Τσάμηδων
Μιλώντας για το νόμο της εμπόλεμης κατάστασης με την Ελλάδα, ο Idrizi εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο υπουργός Εξωτερικών Έντμοντ Παναρίτι έθεσε το ζήτημα αυτό στην συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, και είπε ότι ο νόμος αυτός δεν υπάρχει, τονίζοντας πως δεν μπορεί μια χώρα να επιτεθεί σε μια άλλη.