Απάντηση – πρόκληση του Παναγούλη στους επικριτές του

Μετά από τον σάλο που δημιούργησαν τα λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί εκτελέσεων και ειδικών δικαστηρίων και τον καταιγισμό επιθέσεων από βουλευτές και στελέχη των περισσότερων κομμάτων, ο Στάθης Παναγούλης ξαναχτυπάει. Αυτή τη φορά διαδικτυακά.
Η 17 Νοέμβρη εκτός από ημέρα μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου...
το 1973 είναι και η ημερομηνία όπου, το 1968, ο Αλέκος Παναγούλης, αδελφός του βουλευτή καταδικάστηκε εις θάνατον από τη χούντα και με αυτή την αφορμή ο Στάθης Παναγούλης εξαπέλυσε άνευ προηγουμένου επίθεση σε αρκετούς από εκείνους που μίλησαν με σκληρά λόγια εναντίον του τις τελευταίες ημέρες.

Σε μήνυμά του στο facebook ο Στάθης Παναγούλης διερωτάται τί έκαναν οι σημερινοί επικριτές του κατά τη διάρκεια της χούντας. Καταφέρεται προσωπικά εναντίον των Γεράσιμου Γιακουματου, Γιώργου Κυρίτση, Φωτεινής Πιπιλή , ενώ τους κατηγορεί ότι προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά του.

«Δεν θυμάμαι κανέναν τους σε κανένα κολαστήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ όπου βασανιζόταν όλη μου η οικογένεια» γράφει χαρακτηριστικά ο Παναγούλης και συνεχίζει επιτιθέμενος και σε δημοσιογράφους που στηλίτευσαν τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα από την έδρα της Βουλής.

Μάλιστα σε άλλο μήνυμα ο κ. Παναγούλης επιτίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογου, χαρακτηρίζοντάς τον «γκαιμπελίσκο»