ανθρώποι- φλιπεράκια

 Ελλην Φορολογούμενος
Ναι κυρ- Εισαγγελάτε μου «Kάτι αναιδείς έρχουνται έτσι ν' ακουμπήσουνε το ξερό τους απάνω στις σωματικές σφαιρικότητες, του μοσιού Φριτς , του πρόξενου της Γερμανίας . Αυτά τα καλόπαιδα  πετάξανε λέει στον κύριο πρεσβευτά κάτι καφέδες ξεγυρισμένους , που κάνουν εκεί........
στη Σαλονίκη  και πέσανε και κάτι ψιλές, σιγά το πράμα .
Αν ο εν λόγο πρέσβης έχει τέτοιους αρσενικούς αδένες και μπορεί να κατακρίνει τους πάντες  στον τόπο τους , τι να πω χαλάλι του.
Ο πρέσβης   όμως κυρ Εισαγγελάτε μου , είπε προστυχιές σιχαμένες για τον φίλο μου , το γείτονά μου και το μπατζανάκη μου και κατακαμαρώνε στα κανάλια σας και μας βρίζατε μαζί πρίμο σεκόντο ο Φρίτς και του λόγου σου  και  μας λέτε  τεμπέληδες και ανεπρόκοπους.
 Είναι άντρας ο Φρίτς  αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσω και σίγουρα δεν τον πειράζουν  δύο τρείς καρπαζιές , οι καρπαζιές είναι αντρικό παιχνίδι.
Από την άλλη κυρ Εισαγγελάτε μου αμάν πια με την ευαιστησία σου για τους ευσταλείς σβέρκους των φίλων και συμμάχων μας.!  Μεταξύ φίλων αυτά δεν πρέπει να παρεξηγούνται.
Δε ξέρω κυρ Εισαγγελάτε μου με τούτη την εκδήλωση του «σελφ – σέρβις καφέ νερό- σφαλιάρα »  δε πρέπει να κολλήσουμε χωρίς λόγο κι' αφορμή, και δεν είναι σωστό να μαγκώνει η αστυνομία τους ανθρώπους που παλεύουν για το φαί τους και να αφήνει κάτι σαν και του λόγου σου ανθρώπους - φλιμπεράκια  και σιχαμερούς στη απέξω.