Υβριστής του Παϊσιου, καθοδηγεί τον Τόμσεν!

 Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

Μικροκάμερα στο κατώφλι του Μαξίμου, αποκαλύπτει ότι κάθε φορά που ο τρισκατάρατος Τροϊκανός κοιτάζει το ρολόι του (σ.σ. Συχνά!), επικοινωνεί με αιρετικό «ΜακαρονοΤέρας» και διαχειριστή της σελίδας που εξευτέλιζε τον Γέροντα στο Facebook!

Κάνοντας χρήση της γνωστής τεχνολογίας που όλοι ξέρουμε από τις κατασκοπικές ταινίες του Τζέιμς Μπόντ, ο γνωστός για τις «σκληρές» και «ανθελληνικές« απαιτήσεις του, Πολ Τόμσεν, φαίνεται ότι βρισκόταν σε ......
διαρκή επικοινωνία με τον «αρχηγό» του, όπου έδινε αναφορά και έπαιρνε οδηγίες, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα.
Έτσι εξηγείται μάλιστα, γιατί και αυτός και οι συνεργάτες του, κοίταζαν με τόση σπουδή το ρολόι τους μόλις τελείωναν οι συναντήσεις τους με τους έλληνες αξιωματούχους. Χάρη όμως στην κάμερα γνωστού δημοσιογράφου, η σκευωρία κατά της οικονομίας και της Ορθοδοξίας, επιτέλους βγαίνει στο φως!
Ο Προϊστάμενος του κ. Τόμσεν, όπως φαίνεται στην οθόνη του ρολογιού, δεν είναι κάποιος άγνωστος. Πρόκειται για τον ηγέτη της «Εκκλησίας των Πασταφαριανών» που πιστεύουν ότι ο δημιουργός του κόσμου, είναι ένα τεράστιο σπαγκέτι!
Είναι σύμπτωση ότι οι οπαδοί αυτής της «θρησκείας» (και συγκεκριμένα της αίρεσης του Μακαρονιού με τρύπες, που χρησιμοποιείται για το Παστίτσιο), θεωρούνται υπεύθυνοι για το ασεβές group στο Facebook, με την ονομασία «Γέροντας Παστίτσιος» που εξευτελίζει την ιερή μορφή της Ορθοδοξίας, έγινε επερώτηση στη Βουλή και κάνει μεγάλη ζημιά σε όσους πουλάνε βιβλία με τις προφητείες του; 
Μάλιστα εξαιτίας της σελίδας αυτής ματαιώθηκε και η πρώτη γραμμή 090, με απευθείας συμβουλές του Γέροντα στους πιστούς και ευσεβείς Χριστιανούς, όπως και μια σειρά προϊόντα με το σήμα του που βοηθούσαν τους πιστούς να δηλώσουν την αγάπη τους στον γέροντα Life Coach (Π.χ.: Κασκόλ «Παϊσιος Rulez», ειδικά μαχαίρια για τους άπιστους με τη φράση «Ο Παϊσιος Ερχεται» και κονκάρδες με το σύνθημα «Θάνατος στους Άπιστους»).
Ενώ πάντως κλιμάκια της Χρυσής Αυγής, ερευνούν τα ιταλικά εστιατόρια και τις τρατορίες για να εντοπίσουν τους υπεύθυνους, η ΚΥΠ, ερευνά το podcast με τους δραματικούς διαλόγους του Τόμσεν - Στουρνάρα, πρσπαθώντας να ανακαλύψει αν τις παλιοκουβέντες του τροϊκανού, τις υπαγόρευε το ανθελληνικό και βέβηλο Μακαρονοτέρας, μέσω ακουστικού.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)