Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Οι βουλευτές μου είναι στόχοι τρομοκρατών!

Κλιμακώνεται η κόντρα κυβέρνησης – Χρυσής Αυγής, με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο να αφήνει ευθείες βολές κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια τον οποίο μάλιστα καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Ο κύριος Μιχαλολιάκος μάλιστα δηλώνει πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών»...


Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία οι βουλευτές της ζητούν οι ίδιοι την άρση της ασυλίας τους ώστε ' να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες'', αλλά παράλληλα ζητάει ''να αρθεί και η ασυλία του κ.Δένδια, ο οποίος έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για μία σειρά σοβαρότατων αδικημάτων''.

Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο στη σύγκρουση που έχει ξεσπάσει με αφορμή το αίτημα του Άρειου Πάγου που ζήτησε από τη Βουλή την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, έπειτα από αίτημα που διαβίβασε προς το ανώτατο δικαστήριο η εισαγγελία Πρωτοδικών για δικογραφία που αφορά στις επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στη Ραφήνα, όταν ομάδα μελών της Χ.Α, μεταξύ των οποίων και οι δύο βουλευτές, διενήργησαν ελέγχους και επιτέθηκαν σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών.

Για το θέμα αυτό ο κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει πως δεν υπήρξαν έφοδοι από τα στελέχη του και προσθέτει: «Όλη αυτή η δαιμονολογία που υπάρχει εναντίον μας ότι κάναμε εφόδους και ότι κάνουμε αντιποίηση Αρχής είναι για τα πανηγύρια». Χαρακτηρίζει επίσης ως αυθόρμητες ενέργειες όσα έγιναν, ενώ σε ερώτηση αν τα καταδικάζει αναφέρει: «Ούτε τα καταδικάζω, ούτε τα υπερασπίζομαι, ούτε τίποτα. Αποτελούν μέρος της πολιτικής ζωής και συνέβαιναν πάντοτε».

parapolitika.gr