Από το πάκο της Αργεντινής στο "σίσα" της Ελλάδας...

Και κάποιοι γραβατωμένοι λένε ότι δε γίναμε ακόμη Αργεντινή...

Εντάξει και όταν ήταν στον ΙΟΒΕ μας...
είπαν με το Μεσοπρόθεσμο θα έχουμε 1% ανάπτυξη φέτος...Και έπεσαν τόσο κοντά που έχουμε 7% ύφεση...
Διαβάσαμε στο 24h :
"Ονομάζεται «σίσα» ή «η κόκα των φτωχών». Πρόκειται για ένα νέο ναρκωτικό που ανήκει στις κρυσταλλικές μεθαμφεταμίνες και παρασκευάζεται από την ανάμειξη διεγερτικών ουσιών με πολύ τοξικές ουσίες, όπως αιθανόλη, αιθυλική αλκοόλη, ακόμα και υγρά από μπαταρίες αυτοκινήτων ή χλωρίνη!
Λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής τιμής του (που αγγίζει τα 2-3 ευρώ για κάθε δόση), πωλείται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες, κάνοντας καθημερινά θραύση στις «πιάτσες» της Αθήνας.

Η λέξη «Shisha» προέρχεται από την περσική λέξη «shishe» που σημαίνει γυαλί και είναι ο κοινός όρος για τον ναργιλέ στις αραβικές χώρες. Δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία για τη συγκεκριμένη ουσία και η μυθολογία γύρω από αυτήν είναι άφθονη στις «πιάτσες» της Αθήνας.

Όπως φανερώνει η ονομασία του, το ναρκωτικό σίσα μάλλον προέρχεται από τις αραβικές χώρες. Όπως φημολογείται, στην Ελλάδα κατασκευάζεται και διακινείται από συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες (οι γνώμες είναι αντιφατικές και κάνουν λόγο κυρίως για Ρώσους, Αφρικανούς ή Κούρδους), ενώ παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια.

Τα παραπάνω πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία."

Να τους χαιρόμαστε...
Δείτε βίντεο με το πάκο:Λέγεται ότι η Κυβέρνηση το "επέτρεπε" για να έχει κατεσταλμένη τη γενιά που κατέστρεψαν οι πολιτικές του Δ.Ν.Τ.



Από pikri-sokolata