ο κύριος καθηγητά , ο ΓΑΠ

 Ελλην Φορολογούμενος
Ο Θεός όλα εν σοφία εποίησε , έφκιασε το λοιπόν,  τα μικρόβια, τα χρέη, τους στενοκέφαλους τους βλαμμένους , τους αεριτζίδες  και τέλος έφκιασε και τους συγγενείς, για να νουθετήσει , … πάντα,  τον.......
αχάριστον και τον άτιμον τον  άνθρωπο , τον απερίσκεπτο και τον επιπόλαιο . Τα μικρόβια  τα πολεμάς με ενέσεις, τα χρέη με άρνηση και με τις επιμυκήνσεις  , τους στενοκέφαλους τους βλαμμένους , τους αεριτζίδες με τας εθνικάς εκλογάς , κάθε τέσσαρα χρόνια ή και ενδιάμεσα άμα λάχει να’ ούμε . Τους ,συγγενείς δεν τους πολεμάς με τίποτα. Δεν παλεύονται με τίποτα γι΄αυτό και καταλαβαίνω τον καημένο τον Πολύδωρα , ο οποίος καθόλα άξιος άνθρωπος αλλά , με δύο πράματα δεν τα κατάφερε,  με το στρατηγό τον άνεμο και με τη θυγατέρα του! Ο στρατηγός άνεμος έκαψε τη μισή Πελοπόννησο και η θυγατέρα του τον ίδιο !
Το βασικό είναι να γνωρίζεις ότι , οι άνθρωποι κοστούμια αλλάζουμε, λάμπες αλλάζουμε, ξυριστικές μηχανές αλλάζουμε… Μυαλά δεν αλλάζουμε.  Όσο πιο βλάκας και αφελής είσαι, τόσο ζυγώνεις την ευτυχία. Παράδειγμα ,  λέμε τώρα ,  ο ΓΑΠ ή καλύτερα ο κύριος καθηγητάς , διορίστηκε καθηγητής στο Χάρβαρντ ! Το γεγονός  πιθανότητες είναι δύο ή κάποιος εκεί στο Χάρβαρντ κάνει χιούμορ ή στην εποχή μας πιο πολύ πουλάει η βλακεία από την εξυπνάδα !
Τι μας μένει άλλο μα δούμε ;
Τον Πάγκαλο… διατροφολόγο !και τον Άκη … ελεγκτή δημόσιας διοίκησης !