έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα από το εξωτικό Τρεχαρωταστάν

στο Τρεχαρωταστάν κάπου στα βάθη της Ασίας , στο Κιργιστάν μαθές εκεί που άφησαν ελεύθερο τον συνάδελφο του ΓΑΠ και  φονιά του Τάσου Ισαάκ τον αξιολύπητο καθηγητή Ερχάν Αρικλί . Το σκουπίδι αυτό είπε σε άπταιστα κιργινέζικα  ότι :
¨Ζω πολλά χρόνια στο Κιργιστάν. Ο ελληνοκυπριακός τομέας θα πρέπει να ξέρει πως σε αυτή την περιοχή δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι. Όλες οι πληροφορίες που έδωσαν στην Ιντερπόλ είναι λανθασμένες. Ακόμη και την ημερομηνία γέννησης και τα ονόματα μητέρας και πατέρα, τα έδωσαν λάθος. Το 1996 τα περιστατικά έγιναν στην Δερήνυα, Εκείνη την ημερομηνία εγώ ήμουν στην Λευκωσία. Δεν είχα καμία σχέση με τα γεγονότα. Ο Ελληνοκυπριακός τομέας κοροϊδεύει όλο τον........
κόσμο με αυτά τα ψέματα. Με αυτά τα ψέματα κορόιδεψε και την Ιντερπόλ του Κιργιστάν. Όταν έμαθαν από εμάς την αλήθεια αφέθηκα ελεύθερος¨.Εφ. Ραντικάλ 20/9/2012
Επί της ουσίας ο φονιάς κάνει τον καμπόσο διότι το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, απλά εφόσον δεν υπάρχει συμφωνία έκδοσης μεταξύ τουρκίας και Κιργιστάν, αφέθηκε ελεύθερος. Αυτός λέει πως ¨ Όταν έμαθαν από εμάς …την αλήθεια αφέθηκα ελεύθερος¨…..
Για να μη μπερδευόμαστε από τα γεγονότα να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω :
Οι φίλοι των εχθρών μου, δεν είναι κατ' ανάγκην εχθροί μου.
Σιγά μη φάγαμε παπά ότι ο καθηγητάς Ερχάν Αρικλί επειδή (λέει) του την στήσανε (αν του τη στήσανε) οι ιντερπόλ  και η κιργιζιανή αστυνομία , το πιο πιθανόν είναι ότι το Κιργιστάν , ήθελε να σφίξει λίγο τα μεμέτια και τον κουμπάρο μας τον Ερδογάν , και τα μεμέτια  για το γόητρό τους και να σώσουν τον φονιά τους να το πλήρωσαν πολύ ακριβά .Πόσο θα μάθουμε σε λίγο .
Όσον αφορά στην ποινικο-δικονομική τεκμηρίωσις  των αποφάσεων των δικαστηρίων του Κιργιστάν θα θυμηθώ μια ατάκα : Εκτός από το τεκμήριο αθωότητας υπάρχει ένα άλλο τεκμήριο, ασιατικής εμπνεύσεως , αυτό , που ο κατηγορούμενος έχει δίκιο ή  άδικο ανάλογα αν και κατά πόσο  εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας διπλωματικά ή οικονομικά.