ψεματάκια μεταξύ κουμπαραίων .....

 Ελλην Φορολογούμενος
Ο 21ος αιώνας μας μπήκε ουσιαστικά με ένα τεράστιο ψέμα προδιαθέτοντας μας για το  τι ακριβώς θα επακολουθήσει.
Αν θυμάστε το  2000 εκατομμύρια  άνθρωποι πίστεψαν ότι ο πλανήτης θα καταστρεφόταν μόλις θα περνούσαμε την «πόρτα» της.......
νέας χιλιετίας. Δημιουργήθηκε πανικός και σήμερα η φήμη αυτή θεωρείται από τα μεγαλύτερα ψέματα όλων των εποχών. Στο ίδιο μήκος κύματος οι μεγάλες εταιρίες  εκμεταλλευόμενες την γενική πεποίθηση,  πουλούσαν λογισμικό για τον ιό του millennium που θα μετέστρεφε τους υπολογιστές  σε καφετιέρες και θα μας έφερνε πίσω στη λίθινη εποχή. Αποτέλεσμα αυτοί έγιναν πλουσιότεροι αλλά εμείς μείναμε με το φόβο.
Τον Σεπτέμβριο του 2001 , στις 11 , μας είπαν ότι ο Σαντάμ έβαλε τους μουλάδες της Αλκαίντα να γκρεμίσουν το παγκόσμιο κέντρο διεθνούς εμπορίου στη Νέα Υόρκη και ότι στη χώρα του έκρυβε τόνους από χημικά και άλλα τέτοια και ότι έπρεπε ο ελεύθερος κόσμος να εισβάλει στο Ιράκ για να σωθεί .
Το 2005 ο Κωστάκης ο Καραμανλής είπε , πως αν τον ψηφίζαμε να επανίδρυε το κράτος  μας , Εμείς τον ψηφίσαμε , αλλά το κράτος δεν επανιδρύθηκε ! Ο Κωστάκης τερμάτισε όλες τις πίστες στο πλέιστέισον και την έκανε.
Το 2009 ένα μήνα πριν ο ΓΑΠ μας πει το αθάνατο αλλά και ευρηματικό «λεφτά υπάρχουν»  , τον Αύγουστο δηλαδή  του 2009 πλήθος πολιτών από όλο τον κόσμο κοίταζε στον ουρανό 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, για να δει τον πλανήτη Άρη. Ο οποίος σύμφωνα με mail που είχε κυκλοφορήσει, ο κόκκινος πλανήτης θα ήταν τόσο λαμπερός εκείνο το βράδυ που θα έμοιαζε με δεύτερο φεγγάρι .
Τον περασμένο μήνα ο Σαμαράς κέρδισε τις εθνικές εκλογές με το εύρημα της επαναδιαπραγμάτευσης , πράγμα που αρνείται λυσσαλέα από την επόμενη των εκλογών!
Τώρα ο πλανήτης εθισμένος και κατ’ επέκταση η χώρα μας στο ψέμα είναι δεμένος με την  πιο βαριά αλυσίδα , τον φόβο και τον τρόμο ζει στα ψέματα .
Το ημερολόγιο των μάγιας μελάγιας, τα ιονοσφαιρίδια του ήλιου, τα πετσοκύτταρα της Ατλαντίδας , η μαντεψιά  του Νοστράδαμου , ο χρησμός του Χλιμιτζουριάν του μέγα ιερέα της φυλής των Χλιμιτζουραίων , φυλής που ήκμασε στην περίοδο του πλειστόκαινου και άλλα τέτοια .
Και μέσα σε όλα  το κουμπαράκι μας ο Ταϊπ , μας είπε ότι η φλόγα , η ολυμπιακιά ,η καλή βγαίνει από τρύπα στην τουρκία !
Όχι κουμπαράκι όλες οι τρούπες δεν είναι ίδιες .Όπως και οι φλόγες δεν είναι ίδιες.
Κράτα την τρύπα σου όσο μπορείς πιο προστατευμένη και μη μεθάς με την ψευδαίσθηση της  περιφερειακής δύναμης που σου παραχώρησαν προσωρινά τα αφεντικά σου , γιατί ως γνωστόν  ο κώλος του μεθυσμένου δεν έχει …ιδιοκτήτη.