Super League: Φορολογική ενημερότητα ζήτησαν οι ΠΑΕ από τον υφυπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομίας είχε σήμερα αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Άρη και Πανιωνίου...


Η αντιπροσωπεία της διοργανώτριας επισκέφθηκε τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, προκειμένου να εκθέσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι σύλλογοι της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η πλευρά της Σούπερ Λίγκας ζήτησε να δοθεί προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στις «προβληματικές» ΠΑΕ, καθώς και να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας ευνοϊκής ρύθμισης των χρεών, εν όψει της εξέτασης των φακέλων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στις 27 Ιουλίου.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ενημέρωσαν τον κ. Μαυραγάνη για τα προβλήματα που επιζητούν άμεση λύση, αφού εκτός των προαναφερόμενων θεμάτων έθιξαν επίσης την υψηλή φορολόγηση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, στα εισιτήρια κλπ.

Ο υφυπουργός, από την πλευρά του, φέρεται να ζήτησε την κατάθεση πλήρους φακέλου με τα αιτήματα, καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις από τις ομάδες σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των νομοθετικών ρυθμίσεων που θα πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ.