Οι 18 …λαγοί με πετραχήλια του Α. Σαμαρά!...

Γράφει ο Μαγια

Γιατί πρόεδρε Αντωνάκη, αντί για τις 18(!) κωλοτούμπες, συγνώμη ,,,κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας δεν κατέθετες, έστω, 2-3 εξ αυτών πριν θέσεις φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου στη συνθήκη, που μετατρέπει τη χώρα σε προτεκτοράτο και οδηγεί στην.......
πείνα και την εξαθλίωση το λαό;
Αμετανόητος ο «κατ’ όναρ» αυτοδυνάμως πρωθυπουργεύσας Α. Σαμαράς και άρτι …προσχωρήσας στο κόμμα της Ντόρας! Εβγαλε τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Τάζει λαγούς με πετραχήλια. Μοιράζει ανερυθρίαστα και πάλι απατηλές υποσχέσεις. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτε!
Νομίζει κανείς πως απευθύνεται σε άρτι αφιχθέντες …λαθρομετανάστες. Αλλωστε, μετά τη δήλωση υποταγής στη φράου Μέρκελ, το μόνο που μπορεί να διαπραγμετευτεί είναι το χρώμα του στυλό του: Μπλε ή μαύρο…
Πάνω στα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και ανθρώπινα συντρίμμια της Ελλάδας, που οι ίδιοι δημιούργησαν, Βενιζέλος και Σαμαράς, διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και λοιποί μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της τρόικας των δανειστών επιχειρούν να στήσουν το σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού λαού.
Είναι τόσο παχύδερμα, που επιμένουν να ασελγούν κατά του κοινού νου.
Αλλοι, λιγότερο ξεδιάντροποι, θα έτρεχαν να βρουν ποτάμι να πνιγούν κι όχι κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αναβαπτισθούν.
Κάθε μέρα, που περνά γίνεται όλο και πιο σαφές ότι, η πατρίδα χρειάζεται μια κυβέρνηση όχι ραγιάδων, αλλά πατριωτών, που θα πουν επιτέλους ένα όχι στη βαρβαρότητα.
Υπάρχουν ακηδεμόνευτοι πολιτικοί, πέραν των πολιτικών της συμφοράς, που μπορούν να ορθώσουν ενωμένοι το ανάστημά τους και να αποτρέψουν την κυοφορούμενη «τελική λύση»!