Hey Alex... stasou... mygdalaaaaaaaaaaaaaaa

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φωτογραφίες από το αγνό κι ανέμελο παρελθόν του 37χρονου ηγέτη, είδαν το φως της δημοσιότητας ΑΥΤΗ την περίοδο.


Ο Τσίπρας μιλάει. Ο Τσίπρας τοποθετείται. Ο Τσίπρας αντιστέκεται. Αυτός είναι ο Τσίπρας ο Αλέξης.
Ο δικός μας Αλέξης........



Στο νέο του ρόλου, που ομολογουμένως θα μας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να τον συνηθίσουμε, παρουσιάζεται ο "Star Alexis".
Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν πάθει την πλάκα τους, ή πιστεύουν ότι έχουν βρει το νέο Τσε (του 21ου αιώνα φυσικά!!!)

Στο πλαίσιο των δεκάδων συνεντεύξεων του Star Alexis των τελευταίων ημερών, οι φωτογραφίες του είναι αυτές που μας κεντρίζουν την προσοχή (και όχι οι θέσεις του φυσικά).

Και για να σας μιλήσουμε δημοσιογραφικά, όταν κάποιο ΜΜΕ έρχεται να σου πάρει συνέντευξη, τρία τινά μπορεί να συμβούν:
1. Σου ζητάνε να γίνει φωτογράφηση σε κάποιο μέρος που προτείνουν εκείνοι.
2. Ψάχνουν το αρχείο τους για κάποια φωτογραφία δική σου
3. Σου ζητάνε να τους δώσεις εσύ κάποια φωτογραφία της επιλογής σου.

Όσον αφορά λοιπόν την τελευταία του συνέντευξη στη Guardian και την τελευταία φωτογραφία (που σας δείχνουμε), η απάντηση Νο 3 είναι και η πιο πιθανή.
Και αυτό διότι η Νο 1 δεν ισχύει με τίποτα (δηλαδή δεν πιστεύουμε ότι πρότειναν στον Αλέξη περούκα και Μάταλα για φωτογράφιση).
Ενώ η Νο 2 μας φαίνεται έως και απίθανη (να έχει δηλαδή η Guardian στο φωτογραφικό της αρχείο, τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Star Alexis).

Άρα πού καταλήγουμε;

Ότι ο Star Alexis έδωσε την παρούσα φωτογραφία. Ότι ο Star Alexis περνάει τη δική του Life Style φάση (αργά το θυμήθηκε, μιας και το Life Style πέθανε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα) και αποφάσισε ως άλλη Ρούλα Κορομηλά, Ελένη Μενεγάκη και Πέτρος Κωστόπουλος, να μας παρουσιάσει τον εαυτό του. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Άμα σε δω να μαγειρεύεις και στη Σκορδά, Σύντροφε Αλέξη, θα τις φάω τις μπαγκέτες μου...


kamarinia.gr