Τα αποτελέσματα αλλιώς

Σε αυτές τις εκλογές έγινε ένα πρώτο βήμα για να απαγκιστρωθεί ο πολίτης από τα κόμματα. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι λιγάκι καιροσκοπικό, με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι επί της ουσίας ψηφίσαμε με βάση την πολιτική θέση των κομμάτων και την αξιοπιστία τους, αλλά, δεν παύει να είναι μια εμπράγματη αλλαγή γενικότερου σκεπτικού.
Όπως κάθε φορά που έχουμε εκλογές, έτσι και τώρα θα παρουσιάσω τα ......
αποτελέσματα των εκλογών με βάση την πραγματική δύναμη των κομμάτων τόσο σε σχέση με το σύνολο των ψηφοφόρων όσο και σε σχέση με τις έδρες που πραγματικά θα έπρεπε να πάρουν.
Έχουμε λοιπόν συμμετοχή 65%, άρα τα ποσοστά των κομμάτων πρέπει να τα δούμε με βάση αυτόν τον συντελεστή. Έχουμε επιπλέον 2,36% λευκών και άκυρων.

Έχουμε λοιπόν:

Ν Δ: 12,26%
ΣΥΡΙΖΑ: 10,89%


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ευχαριστώ  για την υποδοχή του μηνύματος. Αυτό το μήνυμα κατά τον νόμο είναι ηλίθιο όπως και ο συντάκτης του. Το μήνυμα είναι προσωρινό η ενόχληση παντοτινή. Τι είναι η ζωή; Μια φούσκα είναι και ένα ανεπιθύμητο μήνυμα. Μπορεί παρόλα αυτά να μην γουστάρετε να σας ζαλίζω, αν και έχετε συνηθίσει... τόσα χρόνια σας έχουν ζαλίσει οι πολιτικοί, σε εμένα θα κολλήσετε;
Κολλήσατε; Στείλτε μου ένα Email και εγω θα φροντίσω να λαμβάνετε τα διπλά μηνύματα, ουπς! να ΜΗΝ λαμβάνετε μηνύματα.
Όπως και να έχει τα ΜΜΕ σας ευχαριστούν και σας εύχονται καλό επόμενο αιώνα (ο τωρινός αιώνας έχει ήδη ξεπουληθεί στην τρόικα)
Φιλικά,
Μικρός Φωκίων