Αν όχι τώρα, πότε;

Η αριστερά έχει ανέβει επικίνδυνα πλέον,και τα κόμματα του μνημονίου αρχίζουν να τρομάζουν στην σκέψη της εναλλακτικής λύσης που δεν θα βάλει την υπογραφή της σε κανένα μνημόνιο και κανένα αντιλαϊκό μέτρο.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κρούση πολλάκις την πόρτα της Δημοκρατικής αριστεράς και του ΚΚΕ για σχηματισμό κυβέρνησης της αριστεράς μετά τις εκλογές αλλά λάμβανε συνεχώς αρνητική απάντηση.
Παρ' όλα αυτά σήμερα ο Φώτης Κουβέλης δείχνει να αποδέχεται τελικά την πρόταση συνεργασίας με τον.......
ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ΚΚΕ παραμένει το αγκάθι της υπόθεσης.
Πραγματικά πολλές φορές απορώ για το ποιος είναι ο λόγος που το ΚΚΕ κατεβαίνει στις εκλογές από την στιγμή που το μόνο που έχει να προτείνει είναι ουτοπίες που ιστορικά απέτυχαν και ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιηθούν είναι να πάρουνε οι κομμουνιστές τα κουμπούρια.
Ας διαβάσουμε όμως τι λέει το ΚΚΕ το 1996 στο 15 συνέδριο του :
''Σε συνθήκες ταξικών αναμετρήσεων και μεγάλης φθοράς στην επιρροή των αστικών κομμάτων και των συμμάχων τους, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση αντιιμπεριαλιστικών αντιμονοπωλιακών δυνάμεων με βάση το κοινοβούλιο χωρίς να έχουν διαμορφωθεί ακόμα οι όροι για το επαναστατικό πέρασμα.
Το ΚΚΕ επιδιώκει μια τέτοια κυβέρνηση, με τη δράση της και τη γενικότερη λαϊκή παρέμβαση, να συμβάλει στην έναρξη της επαναστατικής διαδικασίας.''
Το μεγαλύτερο μέρος  των ψηφοφόρων σας θέλει το ΚΚΕ να πρωταγωνιστεί στις 7 του Μάη και 
όχι να φωνάζει εκ τους ασφαλούς.
Σίγουρα σας χωρίζουν πολλά  απο την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπορείτε να συμφώνεισετε σίγουρα στα ελάχιστα όπως π.χ η καταγγελία του μνημονίου, η άρνηση της πληρωμής του επαχθούς χρέους και η φορολόγηση αυτών που έχουνε τον πλούτο. 
Επειδή κυρία Παπαρήγα αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη έχετε μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε αν είστε μαζί με τον ελληνικό λαό ή απέναντι του.
Να ξέρετε πως χωρίς την δική σας στήριξη το ΠΑΣΟΚ και η Νέα δημοκρατία θα συνεχίσουν το δολοφονικό οικονομικό τους πρόγραμμα και τότε θα είναι αργά να μιλάτε για ανατροπή...