«Κάνουν πλάκα» στις φυλακές με Άκη και Β.Σταμάτη

Βράδυ Τρίτης, πρωτομαγιά, και το συγκρότημα των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού κυριολεκτικά βουίζει. Χειροκροτήματα, σφυρίγματα, επευφημίες αλλά και γιουχαίσματα παραπέμπουν σε πρεμιέρα παλιάς καλής επιθεώρησης.

Η εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη ως δεσμοφύλακα στο σκετς του «κρατούμενου» Λάκη Λαζόπουλου και της «συγκρατούμενης» του Ελένης Γερασιμίδου στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» δημιουργεί πανζουρλισμό.


Οι αναφορές στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου - Σταμάτη, προκαλούν «έκρηξη» στους κρατούμενους τόσο στη δικαστική φυλακή όσο και στις γυναικείες.

‘Όταν μάλιστα ο «δεσμοφύλακας» Χαϊκάλης μοιράζει στο κοινό τις γραβάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, η φυλακή σείεται από τα γέλια.

Την ίδια ώρα, στον ειδικό χώρο κράτησης των μητέρων κρατουμένων, η Βίκυ Σταμάτη καταφέρνει να περάσει το δικό της και να αλλάξει κανάλι.

Όπως αναφέρει η Real News, η Βίκυ Σταμάτη από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισης της είναι απόλυτα αρνητική και καθόλου συνεργάσιμη ζητώντας μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση.

Η φοβία που έχει για τα μικρόβια είχε σαν αποτέλεσμα να αρνηθεί το συσσίτιο της φυλακής δηλώνοντας ότι προχωράει σε απεργία πείνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη κάνει light διατροφή καταναλώνοντας γιαούρτια με 2% λιπαρά, ζελέ, φρούτα και κράκερ. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα, ο αδελφός της, της μετέφερε και σπιτικό φαγητό, ψητό κρέας με πατάτες.

Ο Άκης το έχει ρίξει στο… διάβασμα

Χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος του στοιβάζονται στο τραπέζι του κελιού της πτέρυγας όπου κρατείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας διαβάζει και κρατά σημειώσεις, ενώ οι τηλεφωνικές συνομιλίες του με τους δικηγόρους του είναι πολύωρες.

Νωρίς κάθε πρωί «ξεκοκαλίζει» το σώμα των πολιτικών εφημερίδων που του μεταφέρουν οι υπάλληλοι. Μάλιστα λέγεται ότι ο πρώην υπουργός έχει αναπτύξει έντονες φοβίες και αποφεύγει ακόμη και το νερό της φυλακής καταναλώνοντας μόνο εμφιαλωμένο.