Βενιζέλος και Σαμαράς, έβγαλαν τις χάντρες και τα καθρεφτάκια…

Γράφει ο Μαγια

Παίζει τα ρέστα του το μοχθηρό μνημονιακό ζεύγος. Μοιράζει ανερυθρίαστα και πάλι απατηλές υποσχέσεις.
Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!
Βενιζέλος και Σαμαράς, έβγαλαν τις χάντρες και τα καθρεφτάκια, ενώ τα απαξιωμένα καθεστωτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να νομίζουν ότι, ελέγχουν και χειραγωγούν τον λαό.
Σαν να μην έχουν αφουγκραστεί, ή στοιχειωδώς αντιληφθεί τα βογκητά και την.......
οργή της κοινωνίας!
Πάνω στα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και ανθρώπινα συντρίμμια της Ελλάδας, που οι ίδιοι δημιούργησαν, Βενιζέλος, Σαμαράς, διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και λοιποί μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της τρόικας των δανειστών επιχειρούν να στήσουν το σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού λαού.
Είναι τόσο παχύδερμα, που επιμένουν να ασελγούν κατά του κοινού νου.
Δυόμισι βδομάδες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα την ανεργία, τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, όταν έχουν συνυπογράψει με την Τρόικα, τον Ιούνιο να μην αφήσουν κολυμπηθρόξυλο όρθιο! …
Ακόμη και αγαθές να ήταν οι προθέσεις του Βενιζέλου και του Σαμαρά, η ουσία είναι ότι δε γίνονται πιστευτοί από κανέναν. Εχουν χάσει προ πολλού το τεκμήριο της αθωότητας.

Ε, λοιπόν, ο Ελληνικός λαός στις 6 Μαίου καλείται όχι μόνο να αποδείξει πως δεν είναι ηλίθιος, αλλά και να μαυρίσει παραδειγματικά:

- Αυτούς, που παρέδωσαν και επισήμως τα κλειδιά της χώρας στους «εταίρους» και δανειστές.

- Αυτούς που βύθισαν τη χώρα στο πιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της.

- Αυτούς που επικύρωσαν με την ψήφο τους τη ληστρική δανειακή σύμβαση, επιτρέποντας στη διεθνή των τοκογλύφων να λεηλατήσει τη χώρα και να εξαθλιώσει το λαό.

Πρέπει με την ψήφο μας να καταστήσουμε σαφές ότι εδώ, στο αρχαιότερο και πολυτιμότερο κομμάτι της ευρωπαϊκής γης, οι ραγιάδες είναι ανεπιθύμητοι!