QUIZ...ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ TO ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... Ο ΚΑΨΗΣ ;

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Είναι μάλλον ένα ραντεβού που θυμήθηκε... ο κύριος Καψής να πάει δηλαδή  το πρωί στις 10:00 στην Βουλή και να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα του βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ !
Μετά τις τόσες προφάσεις και αναβολές λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ...ο κύριος Καψής άφησε το τηλεοπτικό στούντιο της ΕΡΤ με την κα Στάη και είπε να περάσει μια βόλτα από τη βουλή που καλείται να απαντήσει για τις αναθέσεις εξωτερικών παραγωγών της ΕΡΤ για τον τρόπο και διαδικασία των προσλήψεων δημοσιογράφων της........ ΕΡΤ διαδικασία που καταγγέλλεται από την Ν.Δ. και τον κύριο Κεδίκογλου αλλά και την ΕΣΗΕΑ  και διάφορα άλλα θέματα αφού λαμβάνονται αποφάσεις εκατομμυρίων ευρώ παρά την προεκλογική περίοδο !Να θυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων ο κύριος Κεδίκογου δηλώνει:
 
«Πέραν της ενδεικτικής, για το σεβασμό του προς τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, στάσης του, ο Υπουργός Επικρατείας ουσιαστικά επιτρέπει στην υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ να συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις που σκανδαλίζουν τους πολίτες και απειλούν το δημόσιο συμφέρον», επεσήμανε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε τα εξής:

"Έχουμε ήδη καταγγείλει τις υποθέσεις του champions league, του δορυφορικού προγράμματος, τις επιλογές συμβασιούχων με διαβλητές διαδικασίες, τις απευθείας αναθέσεις παραγωγών χωρίς κοστολόγια και παραστατικά, όμως η διοίκηση συνεχίζει ακάθεκτη την επιδρομή της στη δημόσια τηλεόραση.
Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου περιέχονται θέματα για τα οποία δεν επιτρέπεται να ληφθούν αποφάσεις σε προεκλογική ουσιαστικά περίοδο - όπως η «δωρεά» του νεοκλασικού κτηρίου της Ρηγίλλης και απειλούν να εκθέσουν την κυβέρνηση.
Προειδοποιούμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, κοινοβουλευτικό, ένδικο ή άλλο για να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον.
Επιτέλους, τέλος στη λεηλασία της δημόσιας τηλεόρασης" !
 
Έτσι λοιπόν τα έργα των σοφών... της ΕΡΤ (Βασιλιάδων, δωροθετών κτιρίων του δημοσίου, ποιητών, κακών παιδιών κλπ) αρχίζουν να καταρρέουν διότι :
Αν και στην ΕΡΤ κάποιοι δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στη διοίκηση της εταιρείας και μετά τις εκλογές....λογαριάζουν όμως χωρίς το ξενοδόχο!
Άραγε...θα αναλάβει τις πράξεις της διοίκησης της ΕΡΤ ο κύριος Καψής ;
Αφήστε να πάει πρώτα στη βουλή...το απέφευγε μέχρι τώρα και κρατούσε τις αποστάσεις... γνωρίζοντας καλά και από πρώτο χέρι τις αλχημείες των διοικήσεων !
 
Μπράβο στο... Σίμο Κεδίκογλου όπου κάποιοι στην ΕΡΤ... τον βρίζουν κατάφορα... αγνοώντας ότι την ΕΡΤ την ξέρει καλά αφού την υπηρέτησε πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος από μέσα !

Σας ευχαριστώ...

  Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ