η επανάσταση των πανοτοκίων

 Ελλην Φορολογούμενος
Δεν πληρώνω δόση δανείου ! Γιατί:
  1. η τράπεζα έχει χρήμα , έχει νομικό τμήμα και το χρόνο με το μέρος της , η δικαιοσύνη της χώρας μας , σέβεται περισσότερο τα ατού της τράπεζας από το ΔΙΚΙΟ σου , άρα έχασες αν τους αντιπαρατεθείς μόνος σου.
  2. το σύνολο των προτεινόμενων από της τράπεζες διακανονισμών ,είναι πανάκριβες επιμηκύνσεις των δανείων μας , δηλαδή θα πληρώνεις αιώνια για ένα κωλόσπιτο (όπως θα έλεγε ο σχωρεμένος ο Γιαννόπουλος ) που η αξία του μειώνεται δραματικά , η τραγική ειρωνεία είναι.........  ότι η ακίνητή σου περιουσία μειώνεται κυρίως  λόγω του μνημονίου που έσωσε τις τράπεζες!
  3. Απαίτησε μαζί με τους υπόλοιπους συν-δανειολήπτες σου , δίκαιους όρους αποπληρωμής που να παραμετροποιούν την σημερινή αξία του ακινήτου , την δυνατότητα σου ζήσεις μια αξιοπρεπή ζωή και να μην πληρώνουν τα εγγόνια σου τα δάνειά σου.
  4. Αν ότι κάνεις ,τα κάνεις μαζί με πολλούς άλλους , θα αναγκάσουμε τους «σωτήρες και τις σωτηρίες» των τραπεζών  , να γίνουν και «σωτήρες και σωτηρίες»  των πολιτών. Με κοινούς για όλους και δίκαιους νόμους να κάνουμε διακανονισμούς , χωρίς ψιλά γράμματα , άδικες υποχρεώσεις και κατά το δοκούν επιβαρύνσεις.
  5. Να γίνουν όντως οι τράπεζες μοχλός ανάπτυξης της χειμάζουσας εθνικής μας οικονομίας και να πάψουν να είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί υπό κρατική προστασία .
  6. Να καταλάβουν πλέον ότι σ΄ αυτό τον τόπο υπάρχουν πολίτες και όχι με κινούμενα ΑΤΜ , που με νόμο τους εκχωρήθηκε το άρμεγμα μας. Έχουν επιβληθεί άπειρα μέτρα , ανυπολογίστου οικονομικού κόστους στους Έλληνες πολίτες . Τέρμα ΠΙΑ λαός σωσμένος ποτέ υπερφορολογημένος.
  7. ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πιέσουμε για πραγματική ανάπτυξη που θα έρθει από την επαναφορά του λαού μας σε φυσιολογικές και δίκαιες χρεώσεις.