ΕΡΤ και πλουραλισμός

ΑΡΧΙΣΑΜΕ….


Γράφει ο Μαρίνος Αντύπας
Πλουραλισμός στην ενημέρωση όχι όμως και στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ που χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός τους μεγαλοδημοσιογράφους…
Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ το βρόμικο 89 και  ψηφίστηκε με μεθόδους 63 (ψήφισαν και τα δέντρα) αρχίζει με μεθόδους παπαγάλων και .......
εντολοδόχων από την κυβέρνηση.
Αλήθεια έτσι «αρχίζει» ο πρόεδρος, λειτουργώντας ως δεύτερο  γραφείο τύπου της κυβέρνησης;  
Εδώ και μία εβδομάδα ιδρύθηκε ύστερα από την εντολή της ίδιας της κοινωνίας με προσδοκίες για πραγματική αλλαγή στην Ελλάδα, για ανάπτυξη, για μία πολιτική εθνικής αξιοπρέπειας, την επαναλειτουργία των θεσμών του πολιτικού συστήματος, με ριζοσπαστικές μεταβολές στην κοινωνικοοικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, το κόμμα της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» με πρόεδρο την ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ πολιτικό με ήθος- αξίες και δεν έσκυψε το κεφάλι στης επιταγές της νέας κατοχικής Γερμανίας.
Δυστυχώς όμως στης ενημερωτικέ εκπομπές του κρατικοδίαιτου καναλιού με τους ακριβοπληρωμένους από των ελληνικό λαό δημοσιογράφους δεν το έμαθαν ή , το πιθανότερο, εκτελώντας εντολές «Άνωθεν» δεν βρήκαν έστω λίγα λόγια τόσο την Δευτέρα στην εκπομπή της δημοσιογράφου Έλλης Στάη αλλά και την Κυριακή στην εκπομπή Σ.Κ.να αναφέρουν την ύπαρξη της κοινωνική συμφωνίας.
Τέτοια αντικειμενική δημοσιογραφία;…!!!!
«Άρχισε  λοιπόν» και στα κανάλια και τον τύπο η διαστρέβλωση, η λασπολογία, η απαξίωση παίζοντας και πάλη ιδανικά το ρόλο που έπαιξαν φερέφωνα των μεγαλοεπιχειρηματιών ιδιοκτητών της κυβέρνησης ή τον διαπλεκόμενων αρχηγών του πεθαμένου δικομματισμού.
Ευτυχώς όμως ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός έχει και μνήμη, και άποψη που σίγουρα θα το δείξει στης επερχόμενες εκλογές με ισχυρή εντολή στη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με ποσοστά ικανά να μπει στη Βουλή.