Ολομέτωπη επίθεση ετοιμάζει η Ν.Δ. εναντίον του Καμμένου

Πατριδοκάπηλο, υβριστή των Ελλήνων, αριστερό κακέκτυπο με συνταγές ΠΑΣΟΚ, υπονομευτή της αυτοδυναμίας της  ΝΔ και σανίδα σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ  χαρακτηρίζουν τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του, από την Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  BriefingNews, η Λεωφόρος Συγγρού και το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έχουν σχεδιάσει ολομέτωπη επίθεση κατά του Π. Καμμένου και του ..........
κόμματος του, η οποία θα ξεδιπλωθεί στο δρόμο προς της εκλογές με μια ιδιαίτερα σκληρή επιχειρηματολογία.

Ο γαλάζιος σχεδιασμός περιλαμβάνει μια δριμύτατη  πολιτική επίθεση με  πρωτοφανής χαρακτηρισμούς που εμπεριέχονται στα σημεία πολιτικού λόγου τα οποία  η ΝΔ διοχετεύει προς τα στελέχη της  για να τα αξιοποιούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα, στο γαλάζιο στρατόπεδο επιχειρηματολογούν κατά του κ. Καμένου λέγοντας πως «πλησιάζοντας στις εκλογές, που θα βάλουν επιτέλους ένα τέλος σε μια δραματική περίοδο για τον τόπο και θα σημάνουν την έναρξη μιας προσπάθειας αναγέννησης, πληθαίνουν και οι απόπειρες υπονόμευσης της επερχόμενης νίκης της Νέας Δημοκρατίας.»

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι  «αυτό το στόχο επιχειρεί να υπηρετήσει και το ευκαιριακό κομματικό μόρφωμα του κ. Καμμένου» και ρωτούν : «Αλήθεια, τί πραγματικά πρεσβεύει και τι επιτυγχάνει η παρουσία του "κόμματος
Καμμένου";»

Οι απαντήσεις που δίδουν οι ίδιοι από την ΝΔ για τον κ. Καμμένο είναι φωτιά και λαύρα. Κατ΄ αρχήν καταπιάνονται με τον πολιτικό του λόγο και υποστηρίζουν ότι «είναι στεγνά καταγγελτικός, δανεισμένος από το ρητορικό οπλοστάσιο της Αριστεράς, της οποίας συνιστά θλιβερό κακέκτυπο» ενώ σημειώνουν με έμφαση πως δεν κρύβει την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τον κ. Τσίπρα και την Αριστερά.

Τον κατηγορούν ευθέως ότι δεν παρουσιάζει καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη πρόταση εξόδου από την κρίση και πως «διαιωνίζει με λαϊκίστικες μεγαλοστομίες τις ψευδαισθήσεις για εύκολες λύσεις, συνεχίζοντας την καταστροφική τακτική του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιούν για την εθνικοπατριωτική του ρητορική και τις κινήσεις εντυπωσιασμού όπως αυτή στο Δίστομο και λένε χαρακτηριστικά ότι «κάνει χρήση της πιο κενής πατριδοκαπηλίας για να καρπωθεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών από το πλήγμα που δέχθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια από την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Αιχμηροί κατά του Π. Καμμένου είναι στην ΝΔ και για το όνομα που επέλεξε να δώσει στο κόμμα του. Λένε δηλαδή ότι  « και ο τίτλος του κόμματός του "Ανεξάρτητοι Έλληνες" είναι ύβρις προς την τεράστια πλειοψηφία των
Ελλήνων, που δεν θα τον ψηφίσουν, καθώς τους θεωρεί εξ αντιδιαστολής... εξαρτημένους!»

Το συμπέρασμα των στελεχών της ΝΔ, το οποίο  φιλοδοξούν να αγγίξει τους γαλάζιους ψηφοφόρους είναι πως ο Π. Καμμένος «επιχειρώντας να στερήσει την αυτοδυναμία από τη ΝΔ έρχεται αρωγός στις απέλπιδες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από τη δίκαιη τιμωρία και τελικά προσφέρει «σωσίβιο» σε αυτούς που δήθεν πολεμά.»

Τέλος, η εκτίμηση που κάνουν είναι  ότι «ο ελληνικός λαός, όμως, δεν θα παραπλανηθεί» και πως «απέναντι στις «σειρήνες» του λαϊκισμού και του καιροσκοπισμού θα επιλέξει με ευθύνη τη σίγουρη λύση για το αύριο.»
« Οι προσπάθειες όσων και με όποιο προσωπείο σχεδιάζουν να στερήσουν από τη ΝΔ την αυτοδυναμία θα πέσουν στο κενό,» αναφέρουν χαρακτηριστικά.