Διώξατε τους εφοριακούς μας

"Η Γερμανία προσφέρθηκε να παράσχει βοήθεια στην προβληματική χώρα ( Ελλάδα)" γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και συνεχίζει "η Γερμανία προσφέρθηκε μάλιστα να αποστείλει επιτροπή εφοριακών" προκειμένου να συνδράμουν στις μεταρρυθμίσεις" ωστόσο "οι Έλληνες απέρριψαν την πρόταση, όπως άλλωστε έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν" γράφει η εφημερίδα...


"Οι Γερμανοί εφοριακοί μάλιστα βρέθηκαν στην Αθήνα, όπου όμως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από πλευράς των Ελλήνων συνομιλητών τους. Ως εκ τούτου εκφράζεται η ανησυχία από το Βερολίνο ότι οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να προβούν στις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχουν δεσμευτεί." αναφέρει η Welt.

Υπενθυμίζουμε οι ίδιοι οι Γερμανοί εφοριακοί, σε επίσημη ανακοίνωση του Γερμανικού Συνδικάτου Εφοριακών ανέφεραν ότι δεν έχουν καμία επίσημη υπηρεσιακή ενημέρωση για την έλευσή τους στην Ελλάδα, ενώ σε επόμενη σχετική επιστολή τους είχαν επισημάνει ότι όχι μόνο δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά αντιπροτείνουν "να πάνε οι Έλληνες εφοριακοί στη Γερμανία, σε περίπτωση που επιθυμούν να εκπαιδευτούν".