«Εκστρατεύουν» οι ΠΑΟΚτζήδες στην Ιταλία

Μπροστά στη λατρεία για τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει 3.800 εισιτήρια, για τον αγώνα με την Ουντινέζε στην Ιταλία, όμως μοιάζουν ελάχιστα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει πλήρως το πρόσφατο αίτημα της ΠΑΕ για να ανοίξει εκδοτήριο στο «Φρίουλι» για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου», αλλά και για τα έξτρα εισιτήρια που χρειάζονται στον ΠΑΟΚ...


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο «Φρίουλι» θα ξεπεράσουν τις 5.000, μια και πέρα από τα 3.800 εισιτήρια, αρκετοί προμηθεύτηκαν «μαγικά χαρτάκια» κι από το Ιντερνετ μέσω ιστοσελίδας που συνεργάζεται η Ουντινέζε.

Αρκετοί φίλαθλοι ξεκίνησαν ήδη οδικώς για την Ιταλία. Στο τσάρτερ της ομάδας βρέθηκαν ελάχιστοι οπαδοί 20 με 30.

Επίσης, αρκετοί Ελληνες φοιτητές ή άνθρωποι που εργάζονται στην Ιταλία ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα μπουν στο «Φρίουλι».

Το αεροπλάνο, χωρητικότητας 112 θέσεων που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν γεμάτο χθες. Σε αυτό βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας μαζί με τη σύζυγό του Άννα, όπως και ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τη γυναίκα του.

Από τους παίκτες, ο Πάμπλο Γκαρσία συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δύο μεγάλα τους παιδιά, όπως και ο Λίνο (με το ένα του παιδί και τη γυναίκα του).

Μετά από μια καλή πτήση διάρκειας περίπου 1 ώρας και 45 λεπτών το τσάρτερ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Friuli Venezia Giulia» και στη συνέχεια η αποστολή πήρε τον δρόμο με λεωφορείο για το Ούντινε, όπου κατέλυσε.