KAZAMIAΣ 2012

 Ελλην Φορολογούμενος
Ιανουάριος:

 Ο προϋπολογισμός είναι στον αέρα , η Κυβέρνηση αφού διαπιστώνει - για 6 συνεχή φορά - ότι η αύξηση των φόρων , οι μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις ΔΕΝ αυξάνουν τα έσοδα τα οποία  μειώνονται ,συνεχίζει με άλλα νέα μέτρα και με νέες άλλες μειώσεις στους μισθούς και αυξήσεις  στους φόρους ,  για να αντιμετωπίσει την υστέρηση εσόδων και τις αυξημένες δαπάνες. Καθιερώνεται συσσίτιο για όλους τους Έλληνες και ξένους στη χώρα  και ο Παπαδήμος μιλάει ξανά , στην τιΒί  για τις ευεργετικές ιδιότητες της μαζικής σίτισης και πόσο αυτή επιδρά στο φενγκ σούι του........
λαού σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την τύχη της χώρας  . Ο Τσίπρας κάνει θέμα ότι οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να  τρων χοιρινό στα συσίτια αλλά μόνο κατσικάκι γάλακτος φιλέ αλά μινιόν και αστακομακαρονάδες. Ο Καρατζαφέρης σε  μία ακόμα σάλτο μορτάλε κυβίστηση λέει επί λέξη « οι μόνοι που μπορούν να μας σώσουν την συγκεκριμένη στιγμή είναι ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου και η μητέρα του Μάργκαρετ που έχει μια φίλη στην Αμερική και είναι ξαδέλφη από μπατζανάκη του Ομπάμα! Ο ΓΑΠ είπε ότι θα κάνει το καθήκον του , όπως αρμόζει σε κάποιον που φέρει το όνομα «Παπανδρέου» .


 Φεβρουάριος:

Τα πάντα κινούνται γύρω από το ΠΙΕΣΑΪ (αγγλιστί PSI) δανείου. Σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο αποφασίζετε να γράψει γράμμα ο Παπαδήμας στο make a wish για να σωθεί η χώρα . Όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται αφού το μέικ ε γουίς ,  πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη , για πιο λόγο να μη πραγματοποιήσει και την ευχή του πρωθυπουργού που ηγείται μια χώρας (σκεφτήκανε !!! στο υπουργικό συμβούλιο ) με σοβαρά προβλήματα . Ο ΓΑΠ θα πει,  ότι θα κάνει το καθήκον του , όπως αρμόζει σε κάποιον που φέρει το όνομα «Παπανδρέου» .


Μάρτιος: 

Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης και αφού οι μ@κ@κες ανέβασαν τη φορολογία του πετρελαίου στα ουράνια  , θα παρατηρηθεί αύξηση και στην τιμή των παλουκιών. Και ελλείψει παλουκιών ως γνωστόν εκλογές δεν γίνονται . Ο Σαμαράς πείθεται και συναινεί στην μη διεξαγωγή εκλογών τον Μάρτιο. Οι μειώσεις στους μισθούς,  στις συντάξεις και οι αυξήσεις στους έμμεσους και άμεσους φόρους δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αποφασίζετε να ξαναπαρθούν νέα μέτρα με μειώσεις στους μισθούς , στις συντάξεις και  αυξήσεις στους έμμεσους και άμεσους φόρους . Ο  όμως ΓΑΠ ξαναείπε ότι θα κάνει το καθήκον του , όπως αρμόζει σε κάποιον που φέρει το όνομα «Παπανδρέου» .Ο Καρατζαφέρης σε βαρυσήμαντη δήλωση του θα πει τι Γαπ και Μάργκαρετ και μ@κ@κίες , Παπαδήμας και ξερό ψωμί , αυτός είναι που θα μας βγάλει από την κρίση , αφήνοντας μας άλλη μια φορά άφωνους .



Απρίλιος: 
Ο Απρίλης μπαίνει επεισοδιακά ,και ενώ όλος ο λαός λέει στον  ΓΑΠ πάει να …. Να κάνει το καθήκον του , του έρχεται φλασιά και ξανα λέει το αμίμητο και αλησμόνητο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ! τότε σύσσωμος ο τύπος αναπαράγει το χαρμόσυνο γεγονός και σε μία κρίση ειλικρινείας, το Πάγκαλο εξομολογείται , ότι έκανε λάθος και δεν τα φάγαμε μαζί και ότι αυτός μαζί με τις σαλάτες , μπορεί να έφαγε και τίποτε άλλο και να μη το πήρε χαμπάρι. Η Μέρκελ λέει πως οι κερδοσκόποι θα λάβουν ισχυρό μήνυμα , ότι η Ευρώπη δε μασάει. Στην 23η σύνοδο των ηγετών της Ευρώπης με το ίδιο θέμα «ισχυρό πλήγμα στους κερδοσκόπους του ευρώ », αποφασίζετε να στηριχθούν οι οικονομίες του Νότου οι οποίες  μαζί με τους μισθούς εξαφανίσουν και τους κατοίκους των ανυπάκουων χωρών , οι διορισμένοι ηγέτες αυτών των κρατών δέχονται!