Κοπή της πίτας χωρίς τη… διοίκηση

Μία ημέρα μετά από την «λευκή» ισοπαλία με την Δόξα Δράμας οι παίκτες της ΑΕΚ έδωσαν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα για αποθεραπεία αλλά και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκείνο που αξίζει να αναφερθεί όμως είναι η σημερινή κοπή της πίτας αποτέλεσε πρωτοβουλία των παικτών της ομάδας, οι οποίοι την αγόρασαν και την έκοψαν χωρίς να επιτρέψουν σε κάποιο μέλος της διοίκησης να βρεθεί στα αποδυτήρια...


Πριν αρχίσει η προπόνηση ο Δέλλας, ως αρχηγός, μοίρασε τα κομμάτια στους ποδοσφαιριστές και στα άλλα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Κομμάτι πήρε και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Φυσικά η ενέργεια των ποδοσφαιριστών να μην επιτρέψουν ή έστω να καλέσουν άτομο της διοίκησης στην πρωτοβουλία που πήραν αντικατοπτρίζει και τις ταραγμένες σχέσεις που έχουν οι παίκτες με τη διοίκηση της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στις 6 Δεκεμβρίου υπήρξε η πρώτη αντίδραση των παικτών στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν, και ακολούθησε η αποχή τους από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ.

Τυχερός ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κωνσταντίνος Καμπόλης ο οποίος πέτυχε το φλουρί. Το χρηματικό έπαθλο για το φλουρί συγκεντρώθηκε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές βάζοντας όλοι ένα ποσό.

Ακολούθως άρχισε η προπόνηση από την οποία απουσίαζε ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση, αλλά ούτως ή άλλως χάνει το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό λόγω καρτών. Ατομικό έκανε ο Κοντοές ο οποίος χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι. Κανονικά γυμνάστηκε ο Καράμπελας, που μαζί με τους Αραμπατζή και Μανωλά εξέτισαν τις τιμωρίες τους και επιστρέφουν.