Τα …χρυσα κουτάλια του Κατσιφάρα…

Γράφει ο Καφενόβιος


Ο Απ. Κατσιφάρας, για όσους δε γνωρίζουν είναι ο μικρός …πρωθυπουργός της Δυτ. Ελλάδας. Επίλεκτο μέλος του μπουλουκιού των κηπουρών, γνήσιο τέκνο του πελατειακού, παρασιτικού σωλήνα και διακεκριμένος τρόφιμος της κομματικής καμαρίλας.

Γέλασε όχι μόνο ο κάθε πικραμένος νεόπτωχος, αλλά και παρδαλό κατσίκι της Τριταίας με τη δήλωσή του ότι, «δεν είναι μακριά ο καιρός», που η Δυτική Ελλάδα θα τρώει σχεδόν με …....
χρυσά κουτάλια!.. Την παραθέτουμε αυτούσια: «Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται και να περνούν στην καθημερινότητα του πολίτη. Τολμούμε να ισχυριστούμε ότι με βάση την έως δουλειά μας δεν είναι μακριά ο καιρός που η Δυτική Ελλάδα θα μπει ξανά σε τροχιά ανάκαμψης, βελτιώνοντας κατακόρυφα όλους τους δείκτες της».

Το δράμα πλέον, με όλους αυτούς τους τύπους, που προώθησε και επέβαλε το σάπιο και χρεοκοπημένο σύστημα εξουσίας, είναι πως επιμένουν να θεωρούν τους πολίτες χαχόλους. Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχαν την πρόνοια να κρατάνε και μια …πισινή, αποφεύγοντας τις προκλήσεις.

Εν προκειμένω, πάντως, ο μόνος δείκτης, που θα εκτοξευθεί θα αφορά στη ρίψη γιαουρτιών…